ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σεμινάριο και φιλικοί αγώνες στη Λάρνακα

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κύπρο ολοκληρώνεται την Πέμπτη σε Αμμόχωστο και Λευκωσία.

Θεωρία αλλά και πράξη περιελάμβανε το πρόγραμμα της 3ης ημέρας της επίσκεψης του κλιμακίου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Μετά από  την Λεμεσό και την Πάφο σειρά είχε την Τετάρτη η επίσκεψη στην Λάρνακα όπου ο Ολυμπιακός διαθέτει φυσικά Σχολή Ποδοσφαίρου.

Την.. παράσταση στην 3η ημέρα “έκλεψε” το Σεμινάριο των στελεχών της Ακαδημίας μας με ακροατές τους υπεύθυνους των πέντε Σχολών της Κύπρου και φυσικά όλους τους προπονητές!

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γεωργάτος πραγματοποίησε μια συγκινητική αναδρομή στην καριέρα του στον Ολυμπιακού “παντρεύοντας” μοναδικά το χθες και το σήμερα των Πειραιωτών. Στόχος του ήταν μέσα από την ανάλυση του όλοι να καταλάβουν την σημασία που δίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην Ακαδημία της. Ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ελευθεριάδης μίλησε για την οργάνωση και τους στόχους της Ακαδημίας και ανέλυσε με μοναδικό τρόπο το πλάνο της.

Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Παπαπαναγής με την βοήθεια και του βίντεο ανέλυσε στους προπονητές την συμπεριφορά των ομάδων στις στημένες φάσεις έχοντας ως παραδείγματα φάσεις από τους αγώνες της Ακαδημίας. Ο Επικεφαλής του Δικτύου των Σχολών κ. Νάνος μίλησε για το πλάνο του Ολυμπιακού στο θέμα των Σχολών ενώ αναφέρθηκε επί ώρα στο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου. Στους ανθρώπους των Σχολών δόθηκε και μια φανέλα με υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας και πολλά άλλα δώρα.

Στην τρίτη ημέρα διεξήχθησαν και φιλικά παιχνίδια με παιδιά που επελέγησαν από την διαδικασία των δοκιμαστικών και επίλεκτων ομάδων του νησιού. Μέσα από αυτή την διαδικασία, που συμβαίνει για πρώτη φορά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε καλούς αντιπάλους και να εντυπωσιάσουν τα στελέχη της Ακαδημίας μας. Με την επίσκεψη στην Αμμόχωστο και στην Λευκωσία ολοκληρώνεται την Πέμπτη η περιοδεία στην Κύπρο.

Σχόλια