Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κατεβάζουν Β’ ομάδες στη Super League 2 – Ξεκαθαρίζει για Άρη ή Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο Β’ ομάδες που θα αγωνιστούν στη Super League 2 ενώ παίζεται η τέταρτη θέση ανάμεσα σε Αρη και Παναθηναϊκό.

Πέρα από τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα αγωνιστούν στη Super League 2, Β’ ομάδα θα έχει και ο Βόλος, που θα συμμετάσχει στη Football League.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ θα έχουν Β’ ομάδα στη Super League 2 τη σεζόν 2021-2022, ενώ μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την ΠΑΕ Άρης, η συμμετοχή της οποίας θα ξεκαθαρίσει οριστικά σε επόμενη συνάντηση. Έτσι μένει να φανεί αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα μπει απ’ το παράθυρο ή όχι τελικά.

Από ‘κει και πέρα εάν άλλος σύλλογος επιθυμούσε να δηλώσει τη δημιουργία Β’ ομάδας, εφόσον συμπληρώνονταν αυτές οι 4 θέσεις (κατά βαθμολογική σειρά), θα τοποθετούνταν στη Football League. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Βόλο, που είναι ο 5ος και τελευταίος σύλλογος που δήλωσε συμμετοχή για τη Β’ ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα προβιβασμού, ενώ βάσει του εσωτερικού κανονισμού, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι πέντε παίκτες άνω των 23 ετών.

Ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί και νέο working group ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ομάδων.

Σχόλια