Γεωργάτος: «Αφιερώνουμε το Πρωτάθλημα στον Πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη» – Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών!

Ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε για την τεράστια προσπάθεια της ομάδας Νέων και αφιέρωσε το Πρωτάθλημα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι δίπλα στην Ακαδημία και καλύπτει κάθε ανάγκη των ομάδων της. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Πρωταθλητές ποδοσφαιριστές.

Η δήλωση του Γρηγόρη Γεωργάτου:

“Η φετινή χρονιά νομίζω για την Κ-20 ήταν ονειρική. Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη από την αρχή. Νομίζω δουλέψαμε πάρα πολύ. Όλη η Ακαδημία. Από τον κ. Παύλου έως τον φροντιστή της ομάδας. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να φέρουμε αυτές τις επιτυχίες. Η ομάδα έδειξε τρομερά βήματα προόδου.

Είχαμε τρομερές επιτυχίες στην Ευρώπη με σταθερή απόδοση και στην Ελλάδα θέλουμε άλλους δυο αγώνες για να πετύχουμε κάτι μοναδικό για οποιανδήποτε ομάδα που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Θα είναι ένα απίστευτο ρεκόρ. Στην διάρκεια της χρονιάς βλέποντας την ομάδα να δυναμώνει και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο βάζαμε διάφορους στόχους, όπως είναι η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση και φυσικά το αήττητο. Αυτή η ομάδα πέτυχε πολλά. Πάρα πολλά. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς.

Πήραμε πολλά παιχνίδια, πετύχαμε πολλά διπλά και είχαμε την καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά από τον φροντιστή έως τον κ. Παύλου.

Εύχομαι στα παιδιά να έχουν την εξέλιξη που πρέπει να έχουν. Όσοι έχουν την ποιότητα να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και να κάνουν τα βήματα που ονειρεύονται. Όσα παιδιά μείνουν εδώ και κάποιοι που θα φύγουν θέλω να τους πω ότι το μέλλον τους ανήκει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που πραγματικά μας υποστηρίζει πάρα πολύ και μας παρέχει τα πάντα προκειμένου να δουλέψουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και να εξελιχθούν τα παιδιά της Ακαδημίας. Αφιερώνουμε το Πρωτάθλημα στον Πρόεδρο. Με σκληρή δουλειά και ως μια αγαπημένη οικογένεια που είμαστε μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα”.

Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος σε επίπεδο Νέων μίλησαν μετά από την απονομή για την κούπα που κατέκτησαν και έκαναν τις… αφιερώσεις τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μανώλης Σάλιακας: “Το κλειδί είναι το οικογενειακό κλίμα. Ο Ολυμπιακός ήταν σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Σε κάθε παιχνίδι δείχναμε την ανωτερότητα μας και ότι είμαστε μαθημένοι για τα δύσκολα. Πολλά μπράβο σ’ όλα τα παιδιά για την μαγική χρονιά. Στόχος τώρα το αήττητο. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό θέλω και εγώ. Θα δουλέψω και θα ιδρώσω για να τα καταφέρω. Αφιερώνω το Πρωτάθλημα στην οικογένεια μου και στους συμπαίκτες μου”.

Δήμος Χαντζάρας: “Είναι κάτι πολύ σπουδαίο αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κερδίζεις. Σίγουρα στην Ευρώπη θέλαμε και μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πετύχαμε πολλά διπλά, ανατροπές και αυτό έδειξε τι ομάδα είμαστε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου”.

Μιχάλης Ηλιάδης: “Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας βάλαμε στόχο το Πρωτάθλημα. Συνέχεια βάζαμε στόχους και δουλεύαμε για να τους πετύχουμε. Πετύχαμε πολλά και στην Ευρώπη και πιστεύω από καθαρά θέμα τύχης δεν προκριθήκαμε στους “8”. Όταν χάνεις στα πέναλτι έτσι είναι. Η ομάδα έδειξε πάρα πολλά και το σημαντικότερο ότι είναι μια δεμένη οικογένεια. Θέλω να αφιερώσω την κούπα στους συμπαίκτες μου και στον παππού μου που με βλέπει από ψηλά”.

Γιώργος Μανθάτης: “Η χρονιά είχε πολλές δυσκολίες. Πολλά παιδιά που είμαστε γεννημένα το 1997 είχαμε καθημερινά σχολείο, διάβασμα, προπόνηση και συνεχείς αγώνες. Αγώνες σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά δίνουν μια άλλη … γεύση στο Πρωτάθλημα. Μπράβο σ’ όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε με στόχο την διάκριση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και το καταφέραμε”.

Αντώνης Βατουσιάδης: “Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν το Πρωτάθλημα. Τα καταφέραμε. Δουλέψαμε πολύ και δείξαμε σ’ όλη την Ευρώπη τι μπορούμε να καταφέρουμε. Παίζοντας στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος και να δουλεύεις για να πετύχεις τους στόχους. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα”.

Σχόλια