Ολυμπιακός Κ19: Με Μαυρογενίδη κόντρα σε ΟΦΗ και Μπάγερν

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού θα είναι ο προπονητής της Κ19 στα δύο ματς που έχει μπροστά της η ομάδας του Πειραιά. Τι ισχύει με την τεχνική ηγεσία της Κ19.

Από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου. Ο Ρικάρντο Πέρες και το επιτελείο του απομακρύνθηκε από τον Ρέντη και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την καλύτερη λύση για τον πάγκο.

Αρχικά έγιναν επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη (οι συζητήσεις αφορούσαν αποκλειστικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων και όχι να αναλάβει και διευθυντής της Ακαδημίας), αλλά το θέμα «πάγωσε» και ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με τον παλιό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα δεδομένα και τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το θέμα της Κ19;

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17 (παραμένει και σε αυτό το πόστο). Ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της Κ19 το Σάββατο (14:00) στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Με τον Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός θα πάει και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου για το Youth League. Ακόμα κάτι οριστικό δεν υπάρχει, όμως, αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει κερδίσει πόντους και ίσως παίξει ρόλο η εικόνα της ομάδας στα ματς με ΟΦΗ και Μπάγερν. Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να πάρουν προπονητή και θα αναζητήσουν την καλύτερη λύση για την Ακαδημία.

Σχόλια