Στον Ολυμπιακό ο 16χρονος Απόστολος Βερβέρης, από «Τα Λιονταράκια» Μυτιλήνης!

Άλλη μια εξαιρετική μεταγραφή, έκανε για την ομάδα Κ17, ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον 16χρονο (γενν. 1998) Απόστολο Βερβέρη, από την επίσημη ακαδημία του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη «Τα Λιονταράκια».

Υπεύθυνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη είναι εδώ και χρόνια ο Λάκης Σπανός, απ’ όπου έχουν αναδειχθεί πολλά ταλέντα του νησιού, με ποιο τρανό παράδειγμα τον Πραξιτέλη Βούρο (επαγγελματίας σε Ολυμπιακό).

Ο νεαρός Απόστολος Βερβέρης, ήταν βασικό στέλεχος στις μεικτές ομάδες και στην περιφερειακή. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ και την περσινή αγωνιστική σεζόν έπαιξε δανεικός στην αντρική ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης, κάνοντας μια πλήρη αγωνιστική χρονιά με 29 ματς.

Στα ποδοσφαιρικά του προσόντα, αίσθηση κάνει η ταχύτητά του, επίσης ότι είναι πολύ δυναμικός, με εξαιρετικές μεταβιβάσεις, χρησιμοποιώντας και τα δυο του πόδια. Είναι επιθετικογενές μπακ με σέντρες και επελάσεις.

Ο 16χρονος θα μετακομίσει και θα εγκατασταθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη στις 27/7 και την επομένη θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ17 για την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως μας είπε ο εκπρόσωπός του παίκτη, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο Απόστολος πέραν των ποδοσφαιρικών του προσόντων, είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί, καλός μαθητής και γενικά πιστεύει πολύ στον εαυτό του.

* Στη φωτογραφία από αριστερά ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη Λάκης Σπανός, με τον νεαρό Απόστολο Βερβέρη και τον Μυτιληνιό επίσημο μάνατζέρ του, Αχιλλέα Χατζηνικολάου.

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια