Νίκες για Κ16 και Κ14 του Ολυμπιακού

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο “Attica Cup” οι ομάδες Κ16 και Κ14 του Ολυμπιακού. Η ομάδα Κ16 επικράτησε στις Τζιτζιφιές με 2-0 του Υμμητού, ενώ η Κ14 επιβλήθηκε του Πανιωνίου στον Άγιο Κοσμά, με το ευρύ 6-1.

Αναλυτικά:

Κ-16: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ 2-0

Νέα νίκη για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη.

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” ο οποίος “φιλοξενήθηκε” το μεσημέρι του Σαββάτου στις Τζιτζιφιές ο Ολυμπιακός (Κ-16) κέρδισε με 2-0 τον Υμηττό. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Γκλεγκλές, Κωστανάσιος.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Γιανναράκης, Παπαδογεωργάκης, Φλέγκας, Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Ασημάκης, Αγγελόπουλος Γ., Βαλοτάσιος, Κωστανάσιος, Καμπετσής. Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν και οι: Τσιντώνης, Νίκας, Παπαχρόνης, Τουλκερίδης, Αμπάρα, Αγγελόπουλος Α., Νικούλης, Γκλεγκλές.

Κ-14: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-6

Ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ από την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη.

Καταιγιστικός… ήταν ο Ολυμπιακός στον αγώνα του “Attica Cup” κόντρα στον Πανιώνιο που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στον Άγιο Κοσμά. Η Κ-14 της Ακαδημίας μας κέρδισε με 6-1 την ομάδα της Νέας Σμύρνης, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη σημειώσαν οι: Μποσκουϊδης (2), Μούντριχας, Τσέργας, Φέκας, Ζυμπίδης.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Σφύρλας, Ντάκα, Μαρτίνης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσέργας, Φέκας, Χρυσικός, Τσακίρης Γ., Ντρούγκας, Μούντριχας.Στην διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Καλλιμούκος, Γεωργαντής, Ζυμπίδης, Μιχαλακέλης, Τσακίρης Ντ, Αβαρικιώτης, Βλάχος, Βοϊδονικόλας, Βεζύρης.

Σχόλια