Νίκες για Κ14 και Κ16 του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου [VIDEO]

Νικηφόρα πέρασαν οι ομάδες Κ14 και Κ16 του Ολυμπιακού από το Περιστέρι, καθώς επικράτησαν επί των αντίστοιχων ομάδων του Ατρόμητου με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

K16: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Άνετο πέρασμα της Κ-16 από το Περιστέρι.

Άνετα επικράτησε η Κ16 του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου σ’ αγώνα για το “Attica Cup” που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Περιστέρι βάζοντας 3 γκολ και έχοντας 2 δοκάρια. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Γκλεγκλές (0-1), Τουλκερίδης (0-2), Βαλοτάσιος (0-3).

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε και δυο δοκάρια με τους Αγγελόπουλο, Καμπετσή.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Τουλγερίδης, Νικούλης, Ασημάκης, Γκλεγκλές, Καμπετσής, Τσιπιρτίμης. Ως αναπληρωματικοί αγωνίστηκαν οι: Φλέγκας, Αγγελόπουλος Α., Βαλοτάσιος, Ορφανίδης, Παπαχρόνης, Τσιντώνης, Νίκας.

{youtube width=”615″ height=”400″}A4YXcwH-WOg{/youtube}

 

Κ14: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Νίκη στο Περιστέρι έκανε και η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη.

Διπλό… στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου πέτυχε η ομάδα Κ-14 του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν με 1-0 τους Περιστεριώτες για το “Attica Cup” συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη,  ο Γεωργαντής στο 65′.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Βεζύρης, Γκούλιας, Τασιάς,Μποσκουϊδης, Μαρτίνης, Τσέργας, Γλυνός, Φέκας, Τσακίρης Γ., Κολινιάτης, Καβαλάρης. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι: Ντάκα, Καλλιμούκος, Μιχαλακέλης, Χρυσικός, Σφύρλας, Γεωργαντής, Ντρούγκας, Λαζάρου.

Σχόλια