Εντυπωσίασε στη Γερμανία η Κ13 του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός K13 έδωσε σε μια ημέρα 7 αγώνες, έχοντας απολογισμό 6 νίκες και 1 ήττα στον τελικό από την Στουργάρδη!

Άριστες εντυπώσεις άφησε η Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στο MSH Sports Cup που διεξήχθη το Σάββατο στη Στουτγάρδη. Οι Πειραιώτες έδωσαν μέσα σε μια ημέρα 7 αγώνες και έχασαν μόνο στον τελικό από την οικοδέσποινα Στουτγάρδη!

Οι παίκτες του Φώτη Παπαπαναγή έχασαν με 1-0 στις λεπτομέρειες στον μεγάλο τελικό από τους Γερμανούς αν και είχαν τις ευκαιρίες για να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι! Η Κ13  του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε με άνεση την 1η θέση στον Β’ όμιλο του φημισμένου τουρνουά αν και αυτά τα παιδιά για πρώτη φορά αγωνίζονται σε τουρνουά στο εξωτερικό. Ο Φώτης Παπαπαναγής είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το σημαντικότερο είναι πως είδε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους τις δυνατότητες όλων των μελών της Κ13.

Αναλυτικά οι αγώνες του Ολυμπιακού:

Όμιλος

Ολυμπιακός-Eintracht Frankfurt 1-0 (Βουγιουκλάκης)

Ολυμπιακός-Weinlmdorf 2-0 (Ιακωβίδης, Παπαδόπουλος)

Ολυμπιακός-St Pauli 2-0 (Γούλας, Σουρλής)

Ολυμπιακός-Sandhausen 1-0 (Σουρλής)

Ολυμπιακός-Fv Lohgau 1-0 (Παπαδόπουλος)

Ημιτελικός

Ολυμπιακός-Sv Wehen Wiedbaden 0-0 (4-3p, Γούλας (2), Σουρλής, Ηλιάδης)

Τελικός

Ολυμπιακός-VFB Stuttgart 0-1

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά: Βουγιουκλάκης Παναγιώτης, Γούλας Θωμάς, Μούκα Άγγελος, Ηλιάδης Κώστας, Θεοδωρόπουλος Βασίλης, Ιακωβίδης Σάσα, Καψιώτης Γιώργος, Κεραμίδας Βαγγέλης, Παλαιολόγος Βασίλης, Παπαγεωργίου Στέλιος, Παπαδόπουλος Νίκος, Παχατούρας Τάσος, Τζανετής Φώτης, Τζόρβας Δημήτρης, Τιμολέων Άγγελος, Σουρλής Βασίλης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης

Σχόλια