Θρύλος και στο Ηράκλειο Κρήτης! – Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού!

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την φιλανθρωπική δράση της ομάδας και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, μαζί με αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και μικρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού, κ. Γιάννης Βρέντζος, επισκέφθηκε τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου.

Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού δεν σταματάει ποτέ. Κατά τη διάρκεια όλου του έτους και όχι μόνο κατά τις ημέρες των εορτών, η ομάδα μας συνεχίζει να προσφέρει σε εκείνους που έχουν ανάγκη, δίνοντάς τους εκτός από αγαθά ή χρήματα, την ελπίδα και το χαμόγελο. Την αίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται δίπλα τους και τους στηρίζει. Ο κ. Μαρινάκης τονίζει διαρκώς την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να είναι κοντά στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη και σε αυτό το πλαίσιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Βρέντζος, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Ο κ. Βρέντζος, μαζί με αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και μικρούς ποδοσφαιριστές του Θρύλου, έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό, με τα παιδιά του Οργανισμού να τραγουδούν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Κρήτης, καθώς και μαντινάδες συνοδευόμενες από την παραδοσιακή κρητική λύρα, που δημιούργησαν μία όμορφη, οικογενειακή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ παρέδωσε επιταγή 3.000 ευρώ, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού κι ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, κ. Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος τον καλωσόρισε, για τις πολύπλευρες δράσεις του Οργανισμού, επάνω στο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Μάλιστα, ο κ. Μαμουλάκης στον χαιρετισμό του τόνισε την σπουδαιότητα της συνεχούς στήριξης του Ολυμπιακού, ενώ ευχήθηκε πολλούς τίτλους και επιτυχίες στον Θρύλο. Εκτός των άλλων, δίπλα στον κ. Βρέντζο βρέθηκαν πολλά παιδιά από την Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, που με την σειρά τους παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στους ανθρώπους του Μουσείου «Καζαντζάκη», το οποίο εδρεύει στη Μυρτιά Ηρακλείου.

Ο κ. Βρέντζος συνεχάρη τους εκπροσώπους του Οργανισμού για το έργο τους και δεσμεύτηκε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε δράση τους, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Με τη σειρά μου να σας ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, που για δεύτερη χρονιά είμαστε κοντά σας, εδώ στον Δήμο Μαλεβιζίου, έδρα των Σχολών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός και το δίκτυο Σχολών άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη ως την Θράκη. Χιλιάδες νεαροί αθλητές, τα εγγόνια σας, τα παιδιά σας, αθλούνται με την φανέλα του Ολυμπιακού. Μαθαίνουν πάνω από όλα να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι φίλαθλοι και τελευταίο καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να υπηρετούν τα ιδεώδη που πιστεύουμε ότι εκπροσωπούν εμάς. Δηλαδή τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, την ευγενή άμιλλα και όλες αυτές τις σημαντικές αξίες.

Πρέπει να είστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, επέλεξαν να είναι μαζί σας απόψε εδώ, για να περάσουμε αυτή την βραδιά. Εμείς πάντα -και το μεταφέραμε και στον Δήμαρχο σας- επιθυμούμε να είμαστε στο πλευρό σας με στόχο την δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας. Συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε και χρόνια σας πολλά. Καλή χρονιά σε όλους»!

Για να δείτε το photostory της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια