Νικά παντού η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Με νίκες συνέχισαν και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τις υποχρεώσεις τους, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Ρέντη, δεν φαίνεται μόνο μέσα από τα αποτελέσματα, αλλά και από το όμορφο ποδόσφαιρο που αποδίδουν όλες οι ομάδες της Ακαδημίας των ερυθρολεύκων και αυτό φυσικά πηγάζει από τον τεχνικό διευθυντή Θόδωρα Ελευθεριάδη και όλο το υψηλού επιπέδου τεχνικό team.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας του Ολυμπιακού:

Κ16: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  3-1

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Ρέντη, η Κ-16 του Ολυμπιακού (φωτο) επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Οι “φιλοξενούμενοι” προηγήθηκαν μόλις στο 4′ αλλά ο Ολυμπιακός με δυο γκολ του Παπαγεωργίου και ένα του Γαλούπη ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε εύκολα. Η ομάδα του Τάσου Θέου είχε ευκαιρίες ειδικά στο 2ο ημίχρονο να πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννακίδης, Μαργαρίτης (62′ Παπαγγελής), Γαλούπης (79΄ Λαζάρου), Ράμα, Παπαδόπουλος, Τσερκώνης (71′ Δήμος), Σουρανής (75′ Βασιλέρης), Οικονομίκος (62′ Ντουμάνης), Παπαγεωργίου (69′ Κοντός), Φυτόπουλος (50′ Κόγιας), Καριμπίδης (50′ Ζώτος).

Κ14: Ολυμπιακός – ΓΣ Ηλιούπολης 11-0

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 11-0 του ΓΣ Ηλιούπολης. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Σουρλής (5), Παπαδόπουλος (3), Παπαγεωργίου, Γαβαλάς, Τζανετής.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τιμολέων, Γούλας, Κεραμιδάς, Τσάβος, Βουγιουκλάκης, Μούκα, Σουρλής, Παπαγεωργίου, Τόλιος, Παπαδόπουλος/ Πολύδωρος, Μιχαλόπουλος, Παχατούρας, Σκάντζας, Γαβαλάς, Ανδρεαδάκης, Αντωνόπουλος, Τσούμπας, Καψιώτης, Αλεξανδράκης, Τζανετής.

Κ10: Ολυμπιακός – Ακαδημία Παθιακάκη  3-0

Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη το Σάββατο στη Σχολή του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” η Κ-10 της Ακαδημίας των ερυθρολεύκων κέρδισε με 3-0 την Ακαδημία Παθιακάκη. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Μπαρδάς, Χαρίτος, Χατζόγλου.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλούργας, Αυλωνίτης, Κουτρέτσης, Μανιός, Μπάμπουλης, Μπαρδάς, Χαρίτος, Χαλιάσας, Χατζόγλου, Ιωαννίδης.

Eξασφάλισε μια από τις τελευταίες κενές θέσεις για συμμετοχή σου στο μεγάλο δοκιμαστικό των προπονητών της Χετάφε και της Ράγιο Βαγεκάνο στην Αθήνα (26,27 και 28 Δεκέμβρίου 2015)

Κ9: Ολυμπιακός – ΓΣ Αργυρούπολης 10-4

Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-9 του Ολυμπιακού επικράτησε με 10-4 του ΓΣ Αργυρούπολης. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Σπυρόπουλος (6), Φίλης (2), Μαχαίρας, Καρυτινός.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιωτόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρακώστας, Λουλούργας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος, Φίλης, Πρίφτη, Μενεγάτος, Πούλης, Χαραλαμπίδης, Αγγελάκης, Καρυτινός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ20: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

Κ17: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Κ15: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

 

Σχόλια