Τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Βέροια!

Πλούσιο ήταν το «μενού» της διήμερης επίσκεψης των στελεχών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Βέροια. Η πόλη της Μακεδονίας «ντύθηκε» στα ερυθρόλευκα αφού ο Ολυμπιακός έκανε αισθητή την παρουσία του τόσο στην Σχολή της Βέροιας όσο και στο Ειδικό Σχολείο και στο Δημοτικό Στάδιο.

Η επίσκεψη άρχισε το πρωί του Σαββάτου όπου ο επικεφαλής του δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και ο σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα-Μπαρμπαρούση). Τα δυο στελέχη του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν παρά την βροχή που έπεφτε προπονήσεις και αγώνες των ομάδων  ενώ πραγματοποιήθηκε και η ομαδική φωτογράφηση της Σχολής της Βέροιας.

Ο κ. Αμανατίδης έδωσε στους ανθρώπους της Σχολής λάβαρο του Ολυμπιακού ενώ μοιράστηκαν και πολλά δώρα στα παιδιά. Εν συνεχεία ο κ. Νάνος και ο κ. Αμανατίδης μίλησαν σε αίθουσα του εκπαιδευτηρίου τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά της Σχολής και δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις. Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν φυσικά ποδοσφαιρικό ενώ υπήρξε και ανάλυση της φιλοσοφίας του Ολυμπιακού στο κομμάτι των Σχολών και της Ακαδημίας.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Νηρέας Βέροιας μαζί με την Σχολή του Ολυμπιακού τίμησαν τον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον πολυχώρο «Ελιά». Ο κ. Γεωργάτος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό είναι να τον βραβεύουν σε μια πόλη της Μακεδονίας, χάρισε μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας και αποθεώθηκε! Βραβεία στους προπονητές της Σχολής αλλά και στα παιδιά του εκπαιδευτηρίου που διακρίθηκαν στο ποδόσφαιρο, στο τένις και στην κολύμβηση έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου αλλά και οι κ.κ Αμανατίδης, Νάνος.

Το πρωί της Κυριακής τα στελέχη του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο της Σχολής κ. Γκόγκο στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Ειδικό Σχολείο της Βέροιας. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Τσιόγκας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Στεφανάκη οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για το τεράστιο κοινωνικό του έργο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια είχαν επισκεφτεί το Ειδικό Σχολείο για να παραδώσουν επιταγή της τάξεως των 1000 ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά από την επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο ο κ. Γιώργος Παύλου παρέθεσε γεύμα τόσο στους ανθρώπους της Σχολής, του εκπαιδευτηρίου και του Ειδικού Σχολείου, όπου τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία.

Το απόγευμα της Κυριακής τα παιδιά της Σχολής της Βέροιας υποδέχτηκαν έξω από το Δημοτικό Στάδιο περισσότερα από 100 παιδιά από την Σχολή Θεσσαλονίκης και όλα μαζί εισήλθαν για να παρακολουθήσουν τα ινδάλματα τους στο χορτάρι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι νεαρός ποδοσφαιριστής της Σχολής της Βέροιας παρέδωσε ανθοδέσμη στον κ. Περέιρα κατά την άφιξη της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο.

Σχόλια