Ολυμπιακός: Δοκιμάζει δύο 18χρονους ομογενείς ο Νικοπολίδης

Δύο νεαρούς ομογενείς, τους Γιάννη Δόδα και Στέλιο Οργιανό δοκιμάζει ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης.

Τις περιπτώσεις δύο νεαρών παικτών, προκειμένου αυτοί να ενταχτούν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού εξετάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πρόκειται για τους Γιάννη Δόδα και τον Στέλιο Οργιανό Μπαρουονουόβο. Αμφότεροι είναι 18 χρονών Έλληνες ομογενείς.

Ο 18χρονος Γιάννης Δόδας (γενν. 29/5/2001) που αγωνίζεται ως σέντερ φορ και ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μόναχο 1860 τον Ιούλιο, μετρά 6 συμμετοχές με την φανέλα αυτής ως αλλαγή. Πριν ενταχθεί στην έτερη ομάδα του Μονάχου αγωνιζόταν στην Άουγκσμπουργκ, όπου και είχε απολογισμό 19 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ παράλληλα είχε κληθεί και στις μικρές εθνικές της χώρα μας.

Όσον αφορά τον επίσης 18χρονο Στέλιο Οργιανό (γενν. 21/8/2001) που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και στόπερ και έχει ρίζες από Ελλάδα, Ελβετία και Ισπανία, προέρχεται από την Μάλαγα, ενώ προηγούμενος σταθμός του ήταν η Λοζάνη, ενώ στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας.

Αμφότεροι δείχνουν καλά στοιχεία στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» και πλέον αυτό που απομένει είναι η εισήγηση του Αντώνη Νικοπολίδη, για την απόκτηση των δύο παικτών

Σχόλια