Από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ο 17χρονος Μάριος Ντάσης, δανεικός για ένα χρόνο!

Μετά από 8 χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο 17χρονος (γενν. 1997) Μάριος Ντάσης, δόθηκε δανεικός στην ομάδα της ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Η συνάντηση του νεαρού ποδοσφαιριστή με τους Κους Παύλου – Γεωργάτο – Ελευθεριάδη και η γνωστοποίηση του προβλήματος (που αντιμετωπίζουν αρκετά παιδιά που είναι αθλητές – μαθητές) με το σχολείο (θα είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου) είχε σαν αποτέλεσμα την συναίνεση του Ολυμπιακού, στον δανεισμό του παίκτη στην αντρική ομάδα της Κηφισιάς για ένα χρόνο.

Η ακαδημία του Ολυμπιακού με την κίνηση αυτή, έδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της στην εξέλιξή τους σε μορφωτικό επίπεδο και στην ανάπτυξή τους ως υγιείς προσωπικότητες.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ – εξτρέμ, όσο και ως αμυντικό χαφ, ευχαρίστησε από την πλευρά του την διοίκηση και τους προπονητές της ακαδημίας των Πειραιωτών και εντάχθηκε ήδη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Κηφισιάς.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Κηφισιάς ξεχωρίζει στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, για την διοικητική της οργάνωση και την ποιότητα των παικτών που διαθέτει.

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια