Ο σχεδιασμός για Διευθυντή και προπονητές στην ακαδημία του Ολυμπιακού

Μετά την απόφαση που πήραν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό να μη συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Μπερντ Στορκ, φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως θα κάνουν αρκετές προσθήκες προπονητών στα τμήματα ακαδημίας, έτσι ώστε να πλαισιωθούν τα τμήματα όπως πρέπει και να γίνει ακόμη καλύτερη δουλειά αυτό το καλοκαίρι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μάλιστα αυτό που έχει αποφασιστεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι να μη συνεχιστεί η τακτική που υπήρχε και με τον Μπερντ Στορκ και θα επιστρέψουν σε μία προηγούμενη φιλοσοφία όταν διευθυντής ήταν ο Μπάμπης Ζελενίτσας.

Συγκεκριμένα, έχει παρθεί η απόφαση να αποκτηθεί κάποιος που θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας και άλλος ως προπονητής του τμήματος κάτω των 20 ετών. Ενώ με την προηγούμενη κατάσταση, ο Μπερντ Στορκ είχε ουσιαστικά έναν διπλό ρόλο, αφού ήταν διευθυντής της ακαδημίας και παράλληλα προπονητής των Νέων. Αυτό, όμως, θα αλλάξει από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να δώσουν την τεχνική ηγεσία σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο απ’ αυτό που θα είναι στη διεύθυνση της ακαδημίας.

Γι’ αυτό και θα χρειαστεί αρκετές προσθήκες η ακαδημία του Ολυμπιακού, αφού εκτός αυτών των δύο θέσεων υπάρχουν και άλλα κενά που θα πρέπει να καλυφτούν. Από τη στιγμή που μαζί με τη λύση συνεργασίας με τον Μπερντ Στορκ, και ο Τομπίας Γιουνγκ φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της επιστροφής στη Γερμανία μαζί με τον πρώτο, οπότε άλλη μία θέση μένει κενή στην τεχνική ηγεσία της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Από τη στιγμή που λύθηκε το θέμα με τον Μπερντ Στορκ, από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει να παίρνει… μπροστά και ο σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» για την ακαδημία τους. Ηδη οι άνθρωποι της διοίκησης μιλούν με κάποιους ανθρώπους για τη θέση του διευθυντή, αλλά και για να πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ.

Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αφού θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να δώσει και εκείνος από την πλευρά του το «ΟΚ» για να προχωρήσουν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν στην ακαδημία.

Πηγή:gavros.gr(Δημήτρης Μαργωμένος)

Σχόλια