ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιστροφή Γεωργάτου στην Ακαδημία;

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, φουντώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να… επιστρέφει στην Ακαδημία.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία και κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στο ρόλο που είχε στην Ακαδημία και τον οποίο δεν αποχωρίστηκε ποτέ.

Στις 30 Ιουνίου 2015 είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου στη θέση του αθλητικού διευθυντή, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας, αντί του Πιέρ Ισά.

Ένα χρόνο μετά, όλα δείχνουν πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών θα επιστρέψει αποκλειστικά στην Ακαδημία, ως επικεφαλής, ένα πόστο που στην πραγματικότητα ποτέ δεν άφησε, παρά τον πολύ χρόνο που αφιέρωνε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Πέρυσι στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ο ρόλος του Γεωργάτου ήταν πάντοτε διακριτικός και κομβικός για τη διατήρηση των ισορροπιών στα απαιτητικά ερυθρόλευκα αποδυτήρια, όντας διαρκώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στους Έλληνες. Για παράδειγμα, η αγωνιστική εκτόξευση του Κώστα Φορτούνη την περυσινή σεζόν, έχει και τη δική του σφραγίδα, καθώς οι δυο τους έχουν συζητήσει πάμπολλες ώρες για το πώς θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στους ερυθρόλευκους και η απόφαση αυτή σίγουρα πάρθηκε κατόπιν και δικής του επιθυμίας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει πάντα δίπλα του για τα θέματα της καθημερινότητας τον Κούλη Δουρέκα, ο οποίος παραμένει διευθυντής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά και του Σάββα Θεοδωρίδη, του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με την αποστολή ταξίδεψε κανονικά όπως και πέρυσι ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος εκτός από Γ’ αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, του αγωνιστικού και των μεταγραφών.

Ενα άλλο θέμα που έχει ενδιαφέρον τη δεδομένη στιγμή είναι τι ακριβώς θα συμβεί με το Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν δύο μήνες. Ήταν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Βαγγέλη Μαρινάκη στα Ποσειδώνια και γενικά φαίνεται ότι λειτουργεί ως άνθρωπος του Ολυμπιακού. Βέβαια, μέχρι και αυτή την ώρα επίσημα δεν έχει αναλάβει κάποιο πόστο, αλλά όλες οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα ενεργοποιηθεί στους πρωταθλητές.

Σχόλια