Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 18χρονου Αλγκασίμ Μπα, στον Ολυμπιακό [VIDEOS]

Ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα επένδυση, που έχει να κάνει με τον Αλγκασίμ Μπα, του οποίου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, ενώ έχει τρελάνει τους πάντες στο Ρέντη.

Ο Αλγκασίμ Μπα, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2002, ήρθε στην Ελλάδα με υπογραφή από τους Μοντέστο, Καρεμπέ.

Αμφότεροι ασχολήθηκαν με τον συγκεκριμένο παίκτη, που βρέθηκε στην Ευρώπη και τσεκαρίστηκε από αρκετές ομάδες. Αλλά με δικές τους συντονισμένες ενέργειες ήρθε και στην Αθήνα. Ο νεαρός επιθετικός έχει πολύ καλές προδιαγραφές.

Ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο Ρέντη και τον πέρασε από… ακτίνες Χ. Εκεί ο Αλγκασίμ Μπα έδειξε πολλές από τις δυνατότητες του. Κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να γίνουν οι επαφές για την απόκτηση του.

Το θέμα του μάλιστα έχει ολοκληρωθεί. Οι υπογραφές έπεσαν με τον Μπα να φέρεται πως πλέον δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο (ίσως 5ετές).

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων της Γουϊνέας θεωρείται ένα διαμάντι, που με την κατάλληλη επεξεργασία θα κάνει μεγάλη καριέρα. Τα στοιχεία που παρουσιάζει στο Ρέντη, δείχνουν πως συνδυάζει ταχύτητα με τεχνική. Τα τελειώματα του είναι πολύ καλά και δεν θεωρείται κλασικός επιθετικός. Μπορεί να παίξει ως δεκάρι και ως εξτρέμ.

Παράλληλα φέρεται πως υπάρχουν και σκέψεις να δοκιμαστεί και σαν 8άρι. Δηλαδή να γίνει κάτι σαν τον Καμαρά! Μια ακραία σκέψη, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η κατάλληλη προεργασία!

Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα κάνει κανονικά προετοιμασία. Και το επίσης σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα επένδυση. Γιατί ο Μπα έχει ενθουσιάσει τους πάντες στο Ρέντη. Κάνει συχνά προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη επισημάνει πως ο Αλγκασιμ Μπα, είναι ένα καλό πρότζεκτ, που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα.

Από sportime.gr

Σχόλια