Οκτώ παίκτες του Παναθηναϊκού στις κλήσεις του Νικοπολίδη

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική ομάδα των Κ21 για τον τελικό πρόκρισης με την Κροατία την Παρασκευή 12/10.

Οι πολύ καλές επιδόσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, έκαναν τον Νικοπολίδη να διπλασιάσει τον αριθμό των κλήσεών του στο επερχόμενο ματς με την Κροατία σε σχέση με την προηγούμενη επιλογή του.

Τα ονόματα που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι: Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής και Βέργος. Στις προηγούμενες κλήσεις του Νικοπολίδη βρίσκονταν μόνο τα ονόματα των Κότσαρη, Στάικου, Μπουζούκη και Βέργου, ενώ ο μόνος που έχει αγωνιστεί και στα οκτώ ματς είναι ο Κότσαρης και αμέσως μετά σε τέσσερις αγώνες ο Χατζηγιοβάνης και ο Βέργος.

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων αγωνίζεται εκτός έδρας στις 12 Οκτωβρίου απέναντι στην Κροατία και με νίκη ή ισοπαλία θα περάσει στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας.

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν και στην Εθνική ομάδα των Νέων. Ο Γιάννης Γκούμας κάλεσε τους Εμμανουηλίδη, Σέχου και Χριστογεωργό για τα φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει η Εθνική Κ19  στο κοντινό μέλλον καθώς προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της στα μέσα του Νοέμβρη.

Προσθέτοντας και τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει δεκατρείς παίκτες στις Εθνικές μας ομάδες.

Σχόλια