Οικογενειακό κλίμα στην Κ20 του Ατρόμητου – Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κορακάκης

Στο Ελατοχώρι της Πιερίας, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Νέων Κ20 του Ατρόμητου, με επικεφαλής τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν.

Τη ζεστασιά και το οικογενειακό κλίμα της Κ20 συνειδητοποίησε και ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Βασιλάκης, ο οποίος αν και βρίσκεται ελάχιστες ημέρες στην ομάδα, οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός από την Αργυρούπολη, είχε τα γενέθλια του και με πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού Σίμου Συμεωνίδη, ετοιμάστηκε η γενέθλια τούρτα την οποία έσβησε στο ξενοδοχείο στο Ελατοχώρι που έχει αποσυρθεί η ομάδα για προετοιμασία δεχόμενος ευχές από όλους για υγεία και χρόνια πολλά!

Αγιασμός στο Ελατοχώρι

Εν αντιθέσει με όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο Ελατοχώρι της Πιερίας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της νέας ομάδας Κ20. Μέχρι και την προηγούμενη σεζόν αυτός γινόταν στο Περιστέρι.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αγιάστηκαν από τον ιερέα του χωριού και έλαβαν ευχές για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία που είναι το πρωτεύον και πολλές επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο.

Στο Ελατοχώρι ο Κορακάκης!

Στο Ελατοχώρι βρέθηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Κορακάκης, για να παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας της νέας Κ20.

Ο Κορακάκης μετείχε στον αγιασμό της ομάδας και ενημερώθηκε από τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν αλλά και από τον Γενικό Αρχηγό Σίμο Συμεωνίδη για την πορεία της προετοιμασίας, η οποία κυλάει χωρίς προβλήματα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ο τεχνικός διευθυντής της Περιστεριώτικης ομάδας επέστρεψε την Δευτέρα στην Αθήνα.

Σχόλια