Οι 5 πιτσιρικάδες που τσεκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές απουσίες διεθνών παικτών με τον Πέδρο Μαρτίνς να «ανεβάζει» στην πρώτη ομάδα πέντε πιτσιρικάδες.

Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Μαρτίνς σε διακοπές για αγώνες εθνικών ομάδων. Να ανεβάζει πιτσιρικάδες αφού ο Ολυμπιακός έχει πολλές απουσίες διεθνών.

Γι’ αυτή την διακοπή πήρε την απόφαση να προσθέσει στις προπονήσεις πέντε νεαρούς. Οι τρεις από αυτούς κλήθηκαν για πρώτη φορά να κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Πρόκειται για τον 16χρονο (γενν. 26/07/2004) στόπερ Αλέξη Καλογερόπουλο. Αποκτήθηκε πέρσι από τον Αστέρα Τρίπολης και οι συστάσεις είναι εξαιρετικές.

Ο άλλος είναι ο Ρενίλντ Κασέμι. Ο 17χρονος (γενν. 05/04/2003) χαφ που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο άλλος «πρωτάρης» είναι ο 17χρονος (γενν. 06/09/2003) Θανάσης Παπαδούδης. Είναι τερματοφύλακας και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Επίσης με την πρώτη ομάδα θα προπονούνται για μερικές μέρες και ο 18χρονος (γενν. 31/03/2003) εξτρέμ Φώτης Κίτσος με τον 20χρονο (γενν. 12/01/2001) χαφ Παύλο Μαυρουδή. Ο τελευταίος αποκτήθηκε πέρσι από τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα είναι και οι μόνοι. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να καλέσει κι άλλους στην πρώτη ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πηγή sportime.gr

Σχόλια