Οι 5 λόγοι, που κάνουν το Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation της Sports Exelixis, να υπερέχει!

15 ημέρες απέμειναν για την πρεμιέρα του «Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018» και η ανταπόκριση των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη.

Δεκάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα βρεθούν από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης (κλικ εδώ για τον χάρτη), για να αξιολογηθούν, να μάθουν, να βελτιωθούν και οι πιο ταλαντούχοι να επιλεγούν και να προωθηθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Στο Sports Exelixis Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018″ έχουν δηλώσει συμμετοχή ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

1. Εν αρχή ήν, ο επαγγελματισμός

Η διαφορά που κάνει αυτή τη διοργάνωση να ξεχωρίζει, όπως και κάθε διοργάνωση της Sports Exelixis, είναι ο επαγγελματισμός των διοργανωτών, των οποίων το απόλυτο αντικείμενο είναι η υποστήριξη των ποδοσφαιριστών, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό επιτυγχάνεται στα πλαίσια μιας υπαρκτής εταιρείας, με μόνιμη έδρα, που λειτουργεί με πλάνο, έχει στρατηγική ανάπτυξης και οργανωμένο σύστημα management.

2. Το σημαντικό είναι το… μετά

Η δουλειά για τη Sports Exelixis, αρχίζει κυρίως μετά το τέλος της διοργάνωσης. Αυτή είναι μια άλλη διαφορά, σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει.

Οι άνθρωποι της Sports Exelixis, θα παρακολουθούν, θα προπονούν, και θα συμβουλεύουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του Camp, ενώ ταυτόχρονα θα αξιολογούν, θα μετρούν στοιχεία για κάθε παιδί και θα καταγράφουν.

Το πλήθος των πληροφοριών, που θα συγκεντρωθεί από τους καταξιωμένους προπονητές και τους επιστήμονες του αθλητισμού -συνεργάτες της εταιρείας- για κάθε ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια του 4ημέρου, θα επεξεργαστεί και τέλος θα συγκεντρωθεί μετά το πέρας της διοργάνωσης, σε ένα ατομικό φάκελο.

3. Σεβασμός προς τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές: Διεπιστημονική προσέγγιση

Η προσωπική επαφή μετά το πέρας του camp, στα γραφεία της Sports Exelixis, είναι το κομβικό σημείο όλης αυτής της διοργάνωσης. Προσωπική επικοινωνία λοιπόν ή μέσω skype για την επαρχία και με παρουσία μεταφραστή για τα παιδιά του εξωτερικού.

Κατά την ατομική επικοινωνία, θα αναλυθούν τα δεδομένα στους ποδοσφαιριστές και τους γονείς. Εκεί θα καταδειχθούν τα θετικά και τα αρνητικά σημεία με βάση τα αξιολογικά εργαλεία, τα εργομετρικά τεστ και φυσικά μέσα από την αξιολόγηση των έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας, παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν προπονητή κ. Πέτρο Μίχο.

Ο αθλητής με τη Sports Exelixis λοιπόν, δεν «ξεχνιέται» μετά το τέλος του camp, αλλά ενημερώνεται εμπεριστατωμένα, τόσο για τα σημεία προς βελτίωση, όσο και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Στη συνέχεια η εταιρεία προτείνει τα επόμενα βήματα για την εξέλιξη του αθλητή.

4. Ευκαιρία και σημαντική διέξοδος

Η Sports Exelixis παράλληλα, δίνει σημαντική και ουσιαστική βοήθεια και διέξοδο σε ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν μέσα στο 4ήμερο αυτό, μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία να επιλεγούν από Ελληνικές ομάδες με δεδομένη την παρουσία πολλών και σημαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου στη διοργάνωση.

Επιπλέον η Sports Exelixis προτείνει σε ελληνικές ομάδες, μέσω των επαφών και συνεργασιών της, όσους έχει επιλέξει και θεωρεί ότι είναι έτοιμοι για το πιο πάνω βήμα. 

Παράλληλα θα υπάρξουν επιλογές ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, για να ζήσουν ένα ποδοσφαιρικό όνειρο, σε ένα απόλυτα  ποδοσφαιρικό περιβάλλον, μαζί με παιδιά από άλλες χώρες. Εκεί θα προπονηθούν, θα αγωνιστούν και θα πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους.

5. Το προηγούμενο και η συνέχεια της Sports Exelixis

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν επιτύχει τους στόχους τους μέσω των προγραμμάτων βελτίωσης της Sports Exelixis και  αρκετοί άλλοι συνεχίζουν να βελτιώνονται και να εξελίσσονται υπό την εποπτεία της εταιρίας, για να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα. Η εταιρεία έχει προωθήσει παιδιά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Από το τέλος του καλοκαιριού έως τον Ιανουάριο του 2019, προεπιλεγμένοι ποδοσφαιριστές, που προέρχονται τόσο από τους αθλητές που ακολουθούν τα προγράμματα βελτίωσης από τη Sports Exelixis, όσο και από ποδοσφαιριστές από το Training & Tryout Camp του Απριλίου και του Ιουνίου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω, σε Μπενφίκα και Κιέβο Βερόνα!

Επιπλέον προεπιλογές θα γίνουν και στο τωρινό Training & Tryout Camp του Δεκεμβρίου

Τα αποτελέσματα της τελικής επιλογής και η ενημέρωση των συμμετεχόντων, θα γίνει το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αξιολογημένοι ποδοσφαιριστές, θα λάβουν την ευκαιρία να επιλεγούν και να συμμετάσχουν στα επόμενα ρόστερ ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής της Ελλάδας, είτε κατόπιν δοκιμαστικών, είτε απευθείας.

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία,

του Sports Exelixis Training & Tryout Camp

Η συμμετοχή σου στο camp κατοχυρώνεται με την εγγραφή (κλικ εδώ για την εγγραφή) και την  κατάθεση της προκαταβολής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, για το ««Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018» της Sports Exelixis» κάντε κλικ ΕΔΩ

Πληροφορίες και Ενημέρωση

Κάνε την εγγραφή σου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Office Headquarters: Leoforos Panagi Tsaldari 79, Peristeri, Athens, Greece, 12134
Tel.
: (+30) 210 57 210 59 [Από 13:00 έως 21:00 τις καθημερινές (εσωτ. Γραμματεία)].
Mob.
: (+30) 697 03 34 111 (Από 09:00 έως 23:00 καθημερινές και αργίες)
Facebook: Sports Exelixis
Instagram: sportsexelixis
Twitter: SportsExelixis
Youtube: sports exelixis
E-mail:
info@sportsexelixis.gr | sportsexelixis@gmail.com
Website: 
www.sportsexelixis.gr | www.sportsexelixis.com
Viber, WhatsApp
:  0030 6970334111
Skype
: Sports Exelixis

Γιάννης Βαλμάς για το Football-Academies.gr

Σχόλια