Οφρυδόπουλος: «Εις το επανιδείν»

Ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο η λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Κ15, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Ο 43χρονος προπονητής που είναι προσωπική επιλογή του Κώστα Κατσουράνη για την Παναχαϊκή, έκανε σημαντική καριέρα με τον Ιωνικό σαν παίκτης, ενώ την προηγούμενη περίοδο ήταν στον πάγκο της Κ15 του Ατρομήτου. Έχει εργαστεί μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και σαν βοηθός στην Καλλιθέα και Λαμία, τεχνικός διευθυντής στην Κέρκυρα και πρώτος προπονητής στον Άλιμο.

Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της  συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο προπονητής του Ατρόμητου U15, έχοντας την σύμφωνη γνώμη της ομάδας μας, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από την Παναχαϊκή την οποία κατόπιν σκέψης αποφάσισε να αποδεχθεί.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ  Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή υποδομών Τόλη Αποστόλου και τον αρχιπροπονητή Γιώργο Κορακάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην οικογένεια του Ατρόμητου αλλά και για την άποψη που έχουν για εμένα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως προπονητή

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές έχει απρόοπτα και διλήμματα. Δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο για ένα ολόκληρο χρόνο με τα παιδιά και φάνηκε ότι όταν δουλεύουμε υπάρχει πάντα ανταμοιβή για όλους.

Ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στο δημιούργημα που ονομάζεται «Τμήμα Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος» το οποίο βλέπει και μαθαίνει όλη η Ελλάδα ότι είναι υψηλών προδιαγραφών. Παράδειγμα αποτελεί η επάνδρωση πολλών ταλαντούχων παικτών από την Κ20 στην επαγγελματική ομάδα, η συμμετοχή της Κ17 στο Final Four, η κατάκτηση του Elite Neon Cup από την Κ15.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές. Έκανα αρκετούς φίλους και μερικά «ευχαριστώ» θέλω να τα απευθύνω προσωπικά.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχουμε να δούμε ακόμη περισσότερα με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο.

Εις το επανιδείν».

Σχόλια