Δίπλα στις μεγάλες ακαδημίες, μέσω Κατάρ, και η ακαδημία του ΟΦΗ

Οι γνωριμίες που έκαναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ κατά την παρουσία τους στο Κατάρ, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς με τους Κρητικούς να δίνουν το παρών μαζί με ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις στο συνέδριο για τις ακαδημίες της Aspire Academy.

Οι Μάνθος Πουλινάκης και Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκαν το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου στο Παρίσι, προκειμένου να λάβουν μέρος σε συνέδριο της πασίγνωστης Aspire Academy.

Το συνέδριο αφορούσε τις ακαδημίες και μαζί με τους Κρητικούς βρέθηκαν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών μεγαθήριων όπως είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Γιουβέντους, Μάντσεστερ, Λιλ, Μπενφίκα, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Σάντος, Κρουζέιρο, Ρίβερ Πλέιτ.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλεσμένοι εκμεταλλευόμενοι τις γνωριμίες που έκαναν κατά την παρουσία τους στο Κατάρ, γνωριμίες που σίγουρα μπορούν να τους βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.

Όσον αφορά το συνέδριο συζητήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και αποφασίστηκε οι ομάδες αυτές να δημιουργήσουν μια ειδική πλατφόρμα στην οποία θα κατατίθενται συνεχώς προτάσεις για όλες τους μοντέρνες και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης των παιδιών στις ακαδημίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων περί σχετικών θεμάτων

Σχόλια