«Ο Τζόλης είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του»

Ο Ιταλός σκάουτερ, Κριστιάν Αργκούριο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του ΠΑΟΚ και τον χαρακτήρισε ως έναν καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του!

Είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Τζόλη.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ κάνει «πράγματα και θαύματα» και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών σκάουτερ. Ενας από αυτούς είναι ο Κριστιάν Αργκούριο. Ο Ιταλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του Δικεφάλου, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως έναν καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του!

«Ο Τζόλης είναι στο προσκήνιο εδώ κι ένα χρόνο, έχει δείξει ότι διαθέτει μία σπουδαία προσωπικότητα, παρά το γεγονός ότι είναι 18 χρονών και έχει αποδείξει σε όλα τα επίπεδα το τι μπορεί να κάνει. Με την Εθνική ομάδα, με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει πολλά για αυτόν, αλλά μιλάμε για ένα από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Από to10.gr

Σχόλια