Ο Τάσος Σιούλας ανέλαβε καθήκοντα international σκάουτερ στην ολλανδική Βόλενταμ!

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στο τμήμα ανίχνευσης ταλέντων της Βόλενταμ. Συλλόγου με έδρα την Ολλανδία και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας.

Και το όνομα αυτού, Τάσος Σιούλας (διακρίνεται στη φωτογραφία δεύτερος από δεξιά). Μέχρι πρότινος υπήρξε διευθυντής των ακαδημιών της Άντερλεχτ στην Αφρική.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με την άλλοτε πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ντέμπρετσεν και ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή την σεζόν 2010-11.

Εργάστηκε για μια δεκαετία στην Αμερική και 19 χρόνια στην Ευρώπη (Καλαμάτα, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ, Ντέμπρετσεν) ενώ θήτευσε στην Ινδία και συγκεκριμένα στην Γκόα αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες της Σέσα.

Παρεμπιπτόντως, την σεζόν 2007-08 «συγκατοίκησε» ως τεχνικός διευθυντής, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ. Τον Νοέμβριο του 2016 μετακόμισε στην Αίγυπτο, αναλαμβάνοντας υπεύθυνος ακαδημιών της Άντερλεχτ στην Αφρική.

Εσχάτως συμφώνησε να αναλάβει καθήκοντα international σκάουτερ στην Βόλενταμ, όπου αξίζει να σημειωθεί, πως το γενικό κουμάντο του κλαμπ έχει αναλάβει το τιμ των συνεργατών του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ, το οποίο επί σειρά ετών έβαλε την σφραγίδα του στις ακαδημίες του Άγιαξ.

Στόχος του συλλόγου είναι σε τρία χρόνια να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, συγχρόνως βέβαια με την παραγωγή παικτών μέσω των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Σημειωτέων πως η Βόλενταμ συνεργάζεται με κλαμπ εκτός Ολλανδίας (Μονακό, Άντερλεχτ, Μπριζ) στην εκπαίδευση και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σχόλια