Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τους Κωνσταντέλια και Κούτσια

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του εναντίον της Λίνκολν, αναφέρθηκε και στους Κωνσταντέλια και Κούτσια, για τους οποίους ζήτησε να τους αφήσουμε στην ησυχία τους να ωριμάσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τα δύο ταλέντα ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι η πρώτη φορά που συζητάμε, οπότε θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα πως είναι απλά οι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά είναι ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να αφήσουμε σε μια «ησυχία» και να τους αφήσουμε να ωριμάσουν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό το σύνολο που προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να μεγαλώσουν βήμα βήμα μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα, θα πρέπει να εξελιχθούν, να έχουν μια πολύ δυνατή νοοτροπία και να αποκτήσουν μια δυνατή εκπαίδευση όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι αυτοί που θα πρέπει να βοηθηθούν από τους γύρω τους και όχι να γίνει το αντίθετο στην προκειμένη φάση.

Ελπίζω σε διαφορετικές συνθήκες ή τις ιδανικές, να μπορέσουμε να τους εντάξουμε, να μπορέσουν να πάρουν κάποια παραπάνω λεπτά, να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό που κάνουμε. Να βοηθήσουν την ομάδα και όχι το αντίθετο. Αλλά ξανά αυτό είναι ένα θέμα υπομονής και ένα θέμα σωστής στρατηγικής και διαχείρισης απέναντι τους».

Σχόλια