Ο Πύργος είναι ερυθρόλευκος!

Τη Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελούμενη από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τον επικεφαλής σκάουτινγκ κ. Γιώργο Αμανατίδη.

Σκοπός και της φετινής επίσκεψης στην “ερυθρόλευκη” πόλη του Πύργου ήταν η ενημέρωση για την πρόοδο της Σχολής Πύργου αλλά και η αξιολόγηση των παιδιών της τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 160!

Τα στελέχη της Ακαδημίας υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης μαζί με τους προπονητές κ.κ Κώστα Κολοσκόπη, Δημήτρη Μιχαλόπουλο, Ηρακλή Τσίπη, Αντώνη Χρυσανθακόπουλο αλλά και την “ψυχή” της Σχολής κα Ευγενία Φερεκίδη!

Η Διεύθυνση της Σχολής είχε προγραμματίσει να προπονηθούν όλα τα παιδιά της την Πέμπτη και έτσι ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να “τσεκάρει” αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές κάποιοι εκ των οποίων είχαν δοκιμαστεί και στο Ρέντη και έχουν βελτιωθεί!

Στα παιδιά της Σχολής δόθηκαν δώρα αλλά και ο νέος Κώδικας Συμπεριφοράς και Επικοινωνίας που έφτιαξε η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού και αυτή τη χρονιά.

Ο κ. Φερεκίδης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει μια Σχολή-πρότυπο με ωραίες εγκαταστάσεις, οργάνωση η οποία συνεχώς βελτιώνεται σ’ όλα τα επίπεδα και αυξάνει τον αριθμό των παιδιών της.

Μετά από την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Αμανατίδης τόνισε: “Θέλω να συγχαρώ τον Τάσο Φερεκίδη, με τον οποίο ήμασταν και συμπαίκτες, για την οργάνωση της Σχολής και την εξαιρετική δουλειά. Η επαρχία έχει ανάγκη από τέτοιες Ακαδημίες. Είδαμε ότι όλα είναι πολύ οργανωμένα, είδαμε επίσης ότι το επίπεδο των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλό και το σημαντικότερο ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για μια καλύτερη συνέχεια. Ο Πύργος έχει σπουδαία παράδοση στο ποδόσφαιρο και ελπίζω εδώ από την Σχολή μας να ξεπηδήσουν νέα ταλέντα τα οποία θα παίξουν σ’ υψηλό επίπεδο γιατί όχι και στον Ολυμπιακό. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο αλλά στη ζωή εάν δουλεύεις και έχεις πίστη μπορεί να πετύχεις πολλά. Φέτος στον Ολυμπιακό παίζουν παιδιά της Ακαδημίας μας όπως είναι ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Ανδρούτσος και ο Νικολάου. Αυτά τα παιδιά είναι παράδειγμα για τα μέλη της Ακαδημίας μας αλλά και για τα μέλη των 45 Σχολών μας. Έχουμε 8000 παιδιά στις Σχολές μας και όλα έχουν αυτό το όνειρο. Τα παιδιά της Σχολής Πύργου είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού και χαρά μας που είναι μαζί μας”.

Ο κ. Τάσος Φερεκίδης από την πλευρά του σημείωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κάτω από την ομπρέλα του Ολυμπιακού. ενός μεγάλου ευρωπαϊκού κλαμπ. Αυτό μας γεμίζει ευθύνες αλλά και μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε περισσότερο και να πετύχουμε. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νάνο και τον κ. Αμανατίδη για την επίσκεψη τους και για την συνεχή στήριξη”.

Επίσκεψη αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Ηλεία!

Το σπίτι του “Χαμόγελο του Παιδιού” στο χωριό Βροχίτσα του Δήμου Πύργου Ηλείας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.

Την ομάδα που επισκέφτηκε το σπίτι που στεγάζει 20 παιδιά απόρων οικογενειών αποτελούσαν ο επικεφαλής της Σχολής Πύργου κ. Τάσος Φερεκίδης, παιδιά και γονείς της Σχολής αλλά και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υποδέχτηκε το προσωπικό και τα παιδιά του σπιτιού που με επικεφαλής την κοινωνική λειτουργό κα Κατερίνα Λιακοπούλου, η οποία μίλησε για την δομή, την λειτουργία και τις ανάγκες του σπιτιού.

Εν συνεχεία έγινε η γνωριμία με τα παιδιά και η ξενάγηση σε όλους τους χώρους του οικήματος που έχει παραχωρηθεί από τους κατοίκους του χωριού στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και φιλοξενεί παιδιά από 6 έως 15 ετών. Τα παιδιά της Σχολής Πύργου έδωσαν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι πολλά δώρα ενώ ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Νάνος παρέδωσε στην κα Λιακοπούλου μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, η οποία ήδη κοσμεί το γραφείο της!

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στα παιδιά κάθε ημέρα, κάθε ώρα και προσπαθεί να τα στηρίξει προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Οι Σχολές του Δικτύου επιτελούν επίσης σπουδαίο κοινωνικό έργο. Η Σχολή Πύργου στηρίζει έμπρακτα για πολλά χρόνια το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Βροχίτσα παρέχοντας μεταξύ άλλων την δυνατότητα σε τρία παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι να προπονούνται δωρεάν!

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος μιλώντας για την επίσκεψη σημείωσε: “Είναι μεγάλη η χαρά μας που βρεθήκαμε δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά και στους ανθρώπους που τα στηρίζουν καθημερινά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σ’ όλους, αφού είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Είμαστε ευχαριστημένοι που δώσαμε χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εδώ και διαπιστώσαμε πως η δουλειά από το προσωπικό είναι εξαιρετική. Το είδαμε στα πρόσωπα των παιδιών. Συγχαρητήρια και στη Σχολή μας στον Πύργο και στον κ. Φερεκίδη που δεν σταματά να βοηθάει και να στηρίζει εδώ στην Ηλεία τους συνανθρώπους μας”.

Σχόλια