Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάρα από τον Ολυμπιακό!

Σε μία ηχηρή μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε ΠΑΟΚ, αποκτώντας από τον Ολυμπιακό ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ακαδημίας του, τον 15χρονο Γιώργο Χουρδάκη.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας σε επίπεδο Κ15 και διεθνή με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Χουρδάκη.

Ο 15χρονος Χουρδάκης αποτελεί μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από τα 9 του χρόνια, ξεχωρίζοντας όσο ανέβαινε ηλικιακά επίπεδα και θεωρούμενος, πλέον, ο κορυφαίος Έλληνας αριστερός μπακ στην ηλικία του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρήκαν την ευκαιρία τους να δράσουν, όταν έμαθαν για μια προστριβή στις σχέσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο του Πειραιά, καταφέρνοντας να τον πείσουν να μετακομίσει στην Τούμπα. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο Χουρδάκης έπαιξε το γεγονός ότι η μητέρα του γνωρίζει την πόλη, αφού κατάγεται από τη Νέαπολη Θεσσαλονίκης.

Πλέον, ο νεαρός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη εκδοθεί το δελτίο του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει βάσει νόμου ένα πολύ μικρό ποσό για την απόκτηση του.

Σχόλια