Ο Μάριος Παναγιώτου, νέος προπονητής της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ νωρίς θα πιάσει δουλειά φέτος η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τα παιδιά έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται την Δευτέρα 16 Ιουλίου στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας, 10 με 15 μέρες νωρίτερα από άλλες χρονιές.

Φέτος το τεχνικό τιμ στις υποδομές θα έχει μία αλλαγή. Η ΠΑΕ δεν ανανέωσε τη συνεργασία στον Χρήστο Αγγέλη και στη θέση του προσέλαβε τον Κύπριο προπονητή Μάριο Παναγιώτου, ο οποίος ήταν κόουτς της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Κύπρου.

Όσον αφορά το ρόστερ αυτό ακόμη κανείς δεν ξέρει από ποιους παίκτες θα απαρτίζεται και θα περιμένουμε να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν τα τμήματα υποδομών Κ 20, Κ 17 και Κ 15.

Ο νέος προπονητής της Κ20 αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Τερεζόπουλου, τεχνικού διευθυντή των υποδομών, τον οποίο σε ανάρτησή του στο fb ευχαριστεί ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων».

 

Ο κ. Παναγιώτου  αναφέρει τα παρακάτω σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Πας Γιάννινα Κ-20

Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ.Τερεζόπουλο που με επέλεξε. Υπόσχομαι με σκληρή και μεθοδική δουλειά να φανώ αντάξιος των προσδοκιών προς το πρόσωπό μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα 2 τελευταία χρόνια που είχε ως επιστέγασμα την άνοδο στην Γ΄ κατηγορία!!!”

Σχόλια