Ο Μανόλης Πατεμτζής επικεφαλής των τμημάτων Κ20, Κ17, Κ15 του ΟΦΗ

Στο πρόσωπο του Μανόλη Πατεμτζή, βρήκε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τον άνθρωπο που θα αναλάβει την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, που θα είναι υπό τη σκέπη της ΠΑΕ την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της  Σούπερ Λίγκ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ, θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την οργάνωση και τη στελέχωση, των τμημάτων αυτών , με τους προπονητές που θα επιλέξει ο ίδιος.

Η συμφωνία του Μανόλη Πατεμτζή, επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Αλετρά και …έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο Μανόλης Πατεμτζής θα αναλάβει τις συζητήσεις με τους προπονητές που εργάστηκαν πέρσι στον ΟΦΗ και θα καταθέσει την πρόταση του τις επόμενες ημέρες στην διοίκηση της ομάδας, για το ποιοι από αυτούς θα αξιοποιηθούν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μανόλη Πατεμτζή, αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι:

«Και ο Μανόλης Πατεμτζής στο team του ΟΦΗ μας!

Ένα ακόμη παιδί του Γκέραρντ κοντά μας.

Μανόλη, καλώς ήρθες και πάλι στον ΟΦΗ μας!

#ofi1925».

Ο Μανόλης Πατεμτζής γεννήθηκε στις 22/4/1964. Έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και τον Ηρόδοτο. Σαν προπονητής εργάστηκε στον ΟΦΗ ως συνεργάτης του Γιάννη Σαμαρά και του Ζντένεκ Σκάζνι. Με τον τελευταίο εργάστηκε και στον Παναθηναϊκό. Στα 20 χρόνια που είναι προπονητής, έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Κρήτης. Εργοτέλη, ΠΟΑ, Ηρόδοτο, ΠΑΝΟΜ, Γιούχτα, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ερμή Ζωνιανών.

“ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ”

«Είναι η πιο υπεύθυνη και δύσκολη δουλειά που αναλαμβάνω».

Με τα λόγια αυτά μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο ofi1925.gr ο Μανόλης Πατεμτζής αναφέρθηκε στην συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για την ανάληψη της οργάνωσης και στελέχωσης των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο 54χρονος τεχνικός, ο οποίος θα είναι προπονητής της Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, έπιασε αμέσως δουλειά, αναλαμβάνοντας μια δύσκολη αποστολή, την οποία έχει δει από την πρώτη στιγμή με μεγάλη σοβαρότητα.

Όπως λέει «ξέρω τις δυσκολίες, γιατί ο ΟΦΗ τρία χρόνια ήταν στις μικρότερες κατηγορίες και πρέπει να οργανωθεί σημαντικά σε όλο αυτό και να βάλει υψηλούς στόχους, αντάξιους του ονόματος της ομάδας μας. Ωστόσο, θα χρειαστούμε να έχουμε υπομονή ώστε πάλι μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Για την φιλοσοφία του, πάνω στη δουλειά που ανέλαβε τονίζει πως «με νέα παιδιά και μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω  να τα βοηθήσω, ώστε να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι και κάποιοι από αυτούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

Για τα συναισθήματα του που επέστρεψε στον ΟΦΗ, αναφέρει ότι «θα δουλέψω στην ομάδα που αγαπώ».

Για την στενή φιλική του σχέση με το Νίκο Παπαδόπουλο, επισημαίνει πως «είναι ένα προπονητής ο οποίος είναι αρκετά οργανωτικός, δουλευταράς και πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία  που θα έχουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τον εμπλουτισμό, της ομάδας μα ς με νέα παιδιά από την Κρήτη».

Τέλος, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, αναφέρει ότι «είναι μια μεγάλη επιτυχία, μετά από τρία πέτρινα χρόνια και πιστεύω ότι μέσα από συνετές κινήσεις και επιλογές, η ομάδα μας θα μεγαλουργήσει ξανά».

Σχόλια