Ο Δώνης θα αξιολογήσει τους μικρούς στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα μείνει για δέκα μέρες στην Αθήνα πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό και ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει ποιοι από τους νεαρούς θα μείνουν στο ρόστερ.

Για τις 2 Ιουλίου οριστικοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του, με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για την έναρξη της σεζόν 2018 – 2019.

Βέβαια, οι “πράσινοι” θα αρχίσουν με εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθούν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 4 Ιουλίου και θα συνεχιστούν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” για περίπου δέκα ημέρες. Στις 14/7 ή στις 15/7, ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το δεκαήμερο της παραμονής στην Αθήνα, ο Δώνης θα αξιολογήσει τους νεαρούς από την ακαδημία, ώστε να αποφασίσει ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι είναι προτιμότερο να παραχωρηθούν δανεικοί, αφού δεν θα είναι στο κατάλληλο επίπεδο για το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο εξωτερικό για 15 ημέρες και σε αυτό το διάστημα θα δώσει 4 φιλικά παιχνίδια. Πάντως, δεν υπάρχει βιασύνη για το μοντάρισμα της ομάδας, αφού φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα αρχίσουν στα τέλη Αυγούστου με το πρωτάθλημα.

Από sport24.gr Πέτρος Παπαμακάριος

Σχόλια