Ο αυτοκράτωρ της σοκολάτας

Μια «νόστιμη» ιστορία για τη σεμνότητα και την αγάπη, με τις μελωδίες του Γιάννη Ζουγανέλη και τα χορευτικά του Φώτη Μεταξόπολου!

Η εταιρεία ELEONAS F.C. και το ACADEMY TOURNAMENT

σας προσκαλούν

να παρακολουθήσετε το έργο του Χάρη Ρώμα «Ο Αυτοκράτορας της σοκολάτας» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο θέατρο «REX».

Ώρα προέλευσης: 16.30

Η παράσταση αρχίζει στις 17.00.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Τουρνουά.

Λίγα λόγια για την παράσταση!

Το REX , ένας χώρος με μεγάλη ιστορία στο χώρο της τέχνης και του θεάματος, ανοίγει φέτος διάπλατα τις πόρτες του στα παιδιά. Εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μελωδίες, χορευτικά, κωμικές και σουρεαλιστικές εικόνες θα «ταξιδέψουν» μικρούς και μεγάλους σε ένα σοκολατένιο κόσμο που η θετική σκέψη, η σεμνότητα και η αγάπη, νικούν την έπαρση, τον εγωισμό και τη λαιμαργία.

Ο Χάρης Ρώμας, πολύ γνωστός σε όλους για τις καλλιτεχνικές του ιδιότητες, γράφει και σκηνοθετεί για 6η φορά παιδικό θέατρο. Μόνιμοι συνεργάτες του: ο Γιάννης Ζουγανέλης στη μουσική και στα τραγούδια και ο Φώτης Μεταξόπουλος στις χορογραφίες, εγγυώνται κι απ’ την δική τους μεριά για την ποιοτική αρτιότητα. Τα πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και κουστούμια σχεδιάζουν, γι’ αυτή την παράσταση, οι εξαιρετικές Αθανασία Σμαραγδή και Έβελυν Σιούπη, αντίστοιχα. Σημειωτέον ότι οι έντεκα ηθοποιοί της παράστασης επελέγησαν με πολύ αυστηρά κριτήρια, για να αποδώσουν το πνεύμα και το ύφος του ρόλου τους.

Ο «Αυτοκράτωρ της σοκολάτας», υπόσχεται να είναι μια παράσταση γλυκιά όσο και μια σοκολάτα, φροντίζοντας όμως παράλληλα, να «θρέψει» και το παιδικό πνεύμα με άλλα συστατικά ουσίας.

Σχόλια