Ο 19χρονος Γιώργος Σπανουδάκης, στην Γκιμαράες – Ανακοινώθηκε επίσημα!

Στη Βιτόρια Γκιμαράες θα συνεχίσει την καριέρα του ο ομογενής αριστερός εξτρέμ Γιώργος Σπανουδάκης, με την πορτογαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του, για τρία χρόνια.

Παίκτης της Βιτόρια Γκιμαράες θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Σπανουδάκης, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του Έλληνα ομογενή, με τη συνεργασία να έχει τριετή διάρκεια.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola, «η άφιξη του 19χρονου αριστερού μέσου αποσκοπεί στην ενίσχυση της δεύτερης  ομάδας και, ανάλογα με την προσαρμογή και την εξέλιξή του, είναι πιθανό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να δοκιμαστεί από τον προπονητή Λουί Κάστρο  στην πρώτη ομάδα».

Ο 19χρονος (γενν. 25/11/1998) μέσος συμφώνησε με τον σύλλογο από την Πορτογαλία, ενώ έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη, όπου αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των Σουηβών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανουδάκης, αφού ξεκίνησε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ολοκλήρωσε τέσσερις σεζόν στην ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα, πριν πάει στην Στουτγάρδη.

Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και έχοντας γερμανική ιθαγένεια, αγωνίστηκε στην εθνική U17 της Γερμανίας, αλλά κλήθηκε και δύο φορές από την εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Σχόλια