Ο 18χρονος Τάσος Δουβίκας «βλεπει» εξωτερικό

Ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του θεωρείται ο 18χρονος εξτρέμ Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης. Για το λόγο αυτό μεγάλες είναι και οι πιθανότητες μεταπώλησής του, με την αρκαδική ομάδα μάλιστα να προσδοκά ένα πολύ σημαντικό ποσό από την παραχώρησή του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 18χρονος έχει ήδη καταφέρει να σημειώσει συνολικά πέντε συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι δύο ως βασικός. 

Η παρουσία του μάλιστα στους αγώνες δεν περνάει διόλου αδιάφορη, όχι μόνο εντός, αλλά κι εκτός συνόρων, καθώς αρκετοί σκάουτερ έχουν βρεθεί στο “Θ.Κολοκοτρώνης” για να “σκανάρουν” το νεαρό άσο.

Ωστόσο, τα σενάρια που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες ότι ο παίκτης κλείνει σε ομάδα της Ισπανίας δεν ισχύουν και διαψεύδονται κατηγορηματικά από την αρκαδική ΠΑΕ. Θεωρείται όμως πολύ πιθανό να πουληθεί στο μέσο της χρονιάς σε σύλλογο του εξωτερικού, ακόμη και τον προσεχή Γενάρη.

Στον Αστέρα μάλιστα προσδοκούν ότι θα βάλουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία τους από την πώληση του Δουβίκα. Το ποσό άλλωστε για την απόκτηση του διεθνή ακραίου ανέρχεται περί τα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται από τους ιθύνοντες του Αστέρα απόλυτα εφικτό να έρθει. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου έχουν πετύχει αρκετά σπουδαία deal για τα δεδομένα του συλλόγου, όπως οι Ντοναρούμα (1,5 εκατ.), Κουρμπέλης (700 χιλ.), Γιάννου (2,5 εκατ.), Μπαράλες (1,5 εκατ.), Ντε Μπλάσις (1,2 εκατ.) και Ράγιο (800 χιλ.).

 

Σχόλια