Ο 18χρονος Πέδρι αξίζει όσο οι Αζάρ και Κουτίνιο

Το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα αξίζει όσο οι Έντεν Αζάρ και Φελίπε Κουτίνιο για τους οποίους οι δύο «μεγάλοι» της Ισπανίας είχαν δαπανήσει συνολικά σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι η αποκάλυψη της σεζόν και ένας από τους λίγους διασωθέντες της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος φυσικά για τον 18χρονο Πέδρι, ο οποίος έχει καταφέρει να πάρει «σπίτι» του τη φανέλα του βασικού, έχοντας αφήσει εκτός ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και αρκετά χρόνια…

Μάλιστα έχει καταφέρει να εκτοξεύσει και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς σύμφωνα με το trasnfermarkt ο 18χρονος αξίζει 55 εκατομμύρια ευρώ!

Από την άλλη οι δύο σταρ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, Κουτίνιο και Αζάρ διανύουν δύο μέτριες σεζόν, έχοντας επηρεαστεί και από τους τραυματισμούς. Τόσο η αξία του Βέλγου, όσο και εκείνη του Βραζιλιάνου, έχουν πέσει κατακόρυφα, καθώς πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές κοστολογούνται στα 55 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, όσα και ο Πέδρι!

Να σημειωθεί πως για τους δύο αστέρες, οι δύο «μεγάλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου είχαν δαπανήσει συνολικά σχεδόν 300 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια