Ντορίτα Μαυροειδή: Προπονήτρια ετών 21

Παίκτρια και προπονήτρια ποδοσφαίρου …ετών 21.

Ο λόγος για την Ντορίτα Μαυροειδή η οποία αγαπά το ποδόσφαιρο όσο τίποτε άλλο στη ζωή της και πέραν ότι αγωνίζεται ως παίκτρια στον Εθνικό Καλαμάτας, ασκεί και τα καθήκοντα της προπονήτριας ως βοηθός.

Πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με την ομάδα της Σπάρτης στη Γ’ Εθνική, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στην ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας, πάλι στην Γ’ Εθνική, αλλά αυτή τη φορά τόσο ως προπονήτρια όσο και ως παίκτρια, με τον Εθνικό να αναδεικνύεται πρωταθλητής  (αήττητος, χωρίς καν ισοπαλία), σε ένα δύσκολο όμιλο και στον πρώτο χρόνο συμμετοχής του.

Το Football Academies μίλησε με την νεαρή προπονήτρια/παίκτρια σχετικά με το πως προέκυψε η αγάπη της για το ποδόσφαιρο και την προπονητική και πως ξεκίνησε την ενασχόλησή της.

«Θυμάμαι από μικρή, όταν ήμουν 14 μόλις χρονών, πλησίαζα τότε το δάσκαλο και προπονητή μου όταν έκανε προπόνηση σε άλλους για να δω πως λειτουργεί. Αυτός πρόσεξε το ενδιαφέρον μου για την προπονητική και από τότε με έπαιρνε κοντά του σε όλες τις ομάδες που δούλευε.

Έτσι έχω δουλέψει στον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας στο Ασπρόχωμα, όπου καθόμουν και στον πάγκο της ομάδας και τώρα βρίσκομαι στον Εθνικό Καλαμάτας όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως παίκτρια αλλά και ως αρχηγός της ομάδας.

Σίγουρα έχω πολύ μέλλον ακόμα μπροστά μου καθώς είμαι μόλις 21 χρονών. Ο πρώην προπονητής μου είχε διαγνώσει το ταλέντο μου στην προπονητική και όνειρό μου είναι να δουλέψω κάποια στιγμή ως προπονήτρια σε μεγάλη ομάδα.»

Στο ευχόμαστε Ντορίτα!

Σχόλια