Από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στο Βέλγιο και τη TUBIZE, ο 17χρονος Νίκος Ρούμπος, με επαγγελματικό συμβόλαιο!

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε Νίκος Ρούμπος, ο οποίος άφησε την Ελλάδα, για να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό. Επαγγελματικό συμβόλαιο στο Βέλγιο, βρήκε ο μικρός. Διαβάστε το ιστορικό, μόνο στο football-academies.gr

Ο 17χρονος (γενν. 12/1/1997) Νίκος Ρούμπος έχει δύο αγάπες, το Taekwondo και το ποδόσφαιρο……!!! Αθλητής του Taekwondo από την ηλικία των 4 εως 12 ετών και πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στον Π.Α.Ο Καματερού για 2 χρόνια και εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής για 4 χρόνια στις  Κ15, Κ16 και Κ17 του Παναθηναϊκού.

Τον Νίκο Ρούμπο τον ανακάλυψαν και τον παρακολουθούσαν για 2 χρόνια οι Josselin Croise και Phillipe Thys. Ο Josselin Croise είναι πρώην μάνατζερ, 31 ετών και τώρα γενικός διευθυντής στην ομάδα της A.F.C.Tubize και ο Phillipe Thys είναι πρώην ποδοσφαιριστής, με 400 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και 12 χρόνια σκάουτερ.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό και να κυνηγήσει το όνειρό του στο εξωτερικό. Συνοδοιπόροι και υποστηρικτές σ’ αυτό η οικογένειά του. Έτσι ο Νίκος μετέβη με τους γονείς του στο Βέλγιο, όπου εκεί τον περίμενε μια πολύ ζεστή αγκαλιά από την ομάδα της A.F.C Tubize.

Η Tubize είναι στη β’ κατηγορία και η ανερχόμενη δύναμη του Βελγίου!!! Οι άνθρωποι της A.F.C. TUBIZE πίστεψαν πολύ στο ταλέντο του 17χρονου, στο ελληνικό του πνεύμα και στον ακέραιο χαρακτήρα του και του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά έχει να προσφέρει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έτσι ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη βελγική ομάδα. Προπονείται εδώ και τρείς εβδομάδες στη νέα του ομάδα και έχει συμμετοχή μέχρι τώρα σε έξι φιλικά παιχνίδια, στα οποία έχει σκοράρει μάλιστα 8 γκολ.

Ποια είναι η A.F.C Tubize

Η εταιρεία αθλητικού μαρκετινγκ της Νότιας Κορέας Sportizen αγόρασε την A.F.C. TUBIZE ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου, με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων στην Ευρώπη.

Ήδη έχουν προγραμματίσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο για περισσότερο από πέντε χρόνια.

Απώτερος σκοπός της Sportizen είναι να πάει την AFC Tubize στην α΄κατηγορία του Βελγίου και να πρωταγωνιστήσει τόσο στη Χώρα, όσο και στην Ευρώπη.

Σχόλια