Νίκη της Κ16 του Ολυμπιακού επί του Θησέα Αγριάς

Η Κ16 του Ολυμπιακού κέρδισε με 6-0 τον Θησέα Αγριάς στο Πήλιο.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στα Χάνια Πηλίου η Κ16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-0 της ομάδας του Θησέα Αγριάς Βόλου. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς και έδειξε πως διαθέτει καλούς παίκτες οι οποίοι με δουλειά θα βελτιωθούν και θα είναι έτοιμοι να στελεχώσουν επάξια την Κ17 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το 1-0 πέτυχε στο 40′ ο Σουρλής μετά από ασίστ του Κεραμίδα ενώ το 2-0 “έγραψε” στο 48′ ο Ντότης μετά από ασίστ του Κατσαβάκη.

Στο 52′ ο Αρσενίδης στέλνει την μπάλα στον Θεοδωρίδη ο οποίος πετυχαίνει το 3-0 και στο 57′ ο Αρσενίδης μετά από κλέψιμο και ωραία ατομική ενέργεια κάνει το 4-0.

Στο 78′ ο Κατσαβάκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-0 και στο 80′ ο Δεληγιαννίδης διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ16 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: “Ήταν το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και των παιδιών. Η ομάδα μας έχει ταλέντο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά έως το τέλος της χρονιάς. Στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις πάντα είναι μεγάλες και στόχος μας είναι να φτιάχνουμε τα παιδιά για να συνεχίσουν στις μεγαλύτερες ομάδες της Ακαδημίας και να παίξουν και στην πρώτη ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία με την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Ζενίτ αυτή την εβδομάδα να δώσουμε πολύ δυνατά παιχνίδια στη Ρωσία και να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα”.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Πολύδωρος, Τζόρβας, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κεραμίδας, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Σουρλής, Τόλιος, Παυλής, Παπαδόπουλος. Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Ηλιάδης, Τσάβος, Δεληγιαννίδης, Τιμολέων, Νικόλης, Ντότης, Κατσαβάκης, Θεοδωρίδης, Αρσενίδης.

Σχόλια