Νέος προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού, ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Νίκο Τοπολιάτη στην ομάδα Κ15 των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τον νέο προπονητή της ομάδας Κ15, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο βετεράνος πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών παράλληλα, θα διατηρήσει και τον ρόλο του ως επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας.

Έτσι με αυτό τον τρόπο τα τμήματα των Κ19, Κ17 και Κ15, είναι υπό την καθοδήγηση πρώην ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι στην Κ19 βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, στην Κ17 ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και πλέον στην Κ15 ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχαριστεί τον Νίκο Τοπολιάτη για τις πολυετείς υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η Ακαδημία του Ολυμπιακού, ανακοινώνει πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας. Ο κ. Ιμπαγάσα, θα διατηρήσει το ρόλο του ως επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον απερχόμενο προπονητή της Κ15, Νίκο Τοπολιάτη, για τις πολυετείς υπηρεσίες του στο σύλλογο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και ότι καλύτερο στην καριέρα του από εδώ και πέρα”.

Σχόλια