Νέο μέλος στην οικογένεια των Νικητών!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, προστέθηκε στην οικογένεια των Νικητών, ως Υπεύθυνος της Αγωνιστικής Ανάπτυξης της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νικητών:

«Οι Νικητές σχεδιάζοντας το μέλλον τους και έχοντας συμπληρώσει  δεκαπέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας, συνεχίζουν να  ενισχύονται σημαντικά, να  προχωρούν και να  εξελίσσονται  με μεθοδικές κινήσεις.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την προσθήκη στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ του  κου Χριστοφιλέα Παναγιώτη.

Ένας άνθρωπος  ο οποίος χρόνια υπηρετεί το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο. Είναι προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA B & C , πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με χρόνια  σημαντικής εμπειρίας στο  ποδόσφαιρο ανδρών και υποδομών. Αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπεύθυνου Αγωνιστικής Ανάπτυξης της ακαδημίας και θα παρακολουθεί, παρατηρεί, συμβουλεύει  και βελτιώνει τους αθλητές και κατά επέκταση τα τμήματα μας, σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές τους.

Τον καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή πρόκληση της καριέρας του ως “Νικητής”.

Στις  φωτογραφίες, τον  βλέπετε με τον διευθυντή της ακαδημίας κο Καραπιπέρη Ηλία καθώς και με  τους προπονητές της ακαδημίας μετά την  παρουσίαση του, χθές Παρασκευή κατά την διάρκεια της  συγκέντρωσης των τμημάτων υποδομών της ακαδημίας στα γήπεδα Αθλόπολις της Ανθούσας».

Σχόλια