Νεαροί ποδοσφαιριστές, αξιολογούνται στην Ιταλία, στην Κιέβο Βερόνα!

A.C. CHIEVO VERONA EXPERIENCE – Clinic and Evaluation – Verona Italy 26-30 January 2019

Μετά από τις κορυφαίες διοργανώσεις των «Sports Exelixis Training & Tryout Camp» του Απριλίου και του Ιουνίου, καθώς και τις συνεχείς αξιολογήσεις σε ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Sports Exelixis, η πρώτη και μοναδική εταιρεία συμβούλων Αθλητισμού στην Ελλάδα, διοργανώνει το κορυφαίο event του χειμώνα, για δεύτερη φορά στο εξωτερικό.

Το πρώτο event είναι τις επόμενες ημέρες, καθώς από την Πέμπτη 25/10 έως το Σάββατο 27/10, μια αποστολή 48 ατόμων θα μεταβεί εντός των εγκαταστάσεων της Μπενφίκα, όπου νεαροί ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν από το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας «των Αετών της Λισσαβόνας» συμμετέχοντας στο «SL BENFICA EXPERIENCE – Scouting and Evaluation – Lisbon Portugal 25-27 October 2018».

Πλέον είναι γεγονός και το δεύτερο κορυφαίο event της SPORTS EXELIXIS στο εξωτερικό, το «A.C. CHIEVO VERONA EXPERIENCE – Clinic and Evaluation – Verona Italy 26-30 January 2019», το οποίο θα διεξαχθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της Κιέβο Βερόνα στην Ιταλία, για ένα 5νθήμερο, από 26 έως 30 Ιανουαρίου 2019.

Σκοπός του ταξιδιού είναι, οι νεαροί παίκτες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, να δείξουν το ταλέντο τους, να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας της Κιέβο Βερόνα, να γνωρίσουν παιδιά της ηλικίας τους που παίζουν στη Κιέβο Βερόνα, να γευματίσουν μέσα στην Ακαδημία, να παίξουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Κιέβο Βερόνα και οι καλύτεροι να επιλεγούν από τη Κιέβο Βερόνα, καθώς και από σκάουτερς άλλων Ιταλικών ομάδων που έχουν προσκαλεστεί να δώσουν το παρόν.

Οι επιλεγέντες ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν μετέπειτα, αν το επιθυμούν τη διαδικασία της προώθησης. Ολοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν δωρεάν (παιδιά και γονείς) τον αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Α΄Εθνικής (Serie A) ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ και θα επισκεφτούν το γήπεδο Bentegodi και την πόλη της Βερόνα και στο τέλος θα γυρίσουν στην Ελλάδα γεμάτοι ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Στο γκρουπ της αποστολής μπορούν να συμμετέχουν τόσο συγγενείς και φίλοι των ποδοσφαιριστών, όσο και οποιοσδήποτε άλλος, που δεν έχει σχέση με ποδοσφαιριστή, αλλά που επιθυμεί να μεταβεί στην Ιταλία και στην Ακαδημία της Κιέβο Βερόνα και να ζήσει την εμπειρία ως θεατής και ξεναγούμενος. Οσοι συμμετέχουν στο γκρουπ που θα συγκροτηθεί (και μόνο αυτοί), θα μπορούν να παρακολουθούν όλες τις εκδηλώσεις των παιδιών (προπονήσεις, αγώνες κλπ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis

Με στόχο την αξιολόγηση, την ανάδειξη ταλέντων, την εκπαίδευση και βελτίωσή τους, καθώς και την προώθησή τους σε Ομάδες και Ακαδημίες στην Ευρώπη, η SPORTS EXELIXIS οργανώνει μια δεύτερη, άνευ προηγουμένου διοργάνωση.

Για ένα πενθήμερο από 26 έως και 30 Ιανουαρίου 2019 (30 Ιανουαρίου, σχολική αργία των Τριών Ιεραρχών), επιλεγμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές μέσα από τις ως τώρα αξιολογήσεις που έχει διενεργήσει η SPORTS EXELIXIS, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο A.C. CHIEVO VERONA EXPERIENCE – Clinic and Evaluation – Verona Italy 26-30 January 2019.

Ήδη τα γρούπ των συμμετεχόντων ηλικιακών κατηγοριών συμπληρώνονται από την εταιρεία και τα ταλέντα της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Βερόνα της Ιταλίας για να αξιολογηθούν και να προπονηθούν από προπονητές της Κιέβο Βερόνα.

Η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο HOTEL ANTARES ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, νότια της Βερόνα, το οποίο χρησιμοποιείται και από την πρώτη ομάδα της ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ.

Από την ημέρα άφιξης έως και την ημέρα αναχώρησης η αποστολή θα προπονείται και θα αγωνίζεται στο προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας της ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ το Bottagisio Sport Center.

Συνοπτικά, τα ελληνόπουλα θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν 4 φορές από προπονητές της Ακαδημίας της ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ, θα δώσουν 2 φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ, θα γευματίζουν, μετά την πρωινή προπόνηση, μέσα στο προπονητικό κέντρο της ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ, θα παρακολουθήσουν δωρεάν (παιδιά και γονείς) τον αγώνα του Ιταλικού πρωταθλήματος Α΄Εθνικής (Serie A) ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. και θα επισκεφτούν το γήπεδο Bentegodi και την πόλη της Βερόνα.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων, έχουν προσκληθεί από τη Sports Exelixis, να αξιολογήσουν τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και σκάουτερ ομάδων Α’, Β και Γ’ Εθνικής από τη Βόρεια Ιταλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του γκρουπ, για το A.C. CHIEVO VERONA EXPERIENCE – Clinic and Evaluation

Day 1 – Saturday 26/01/2019
– Arrival at the Airport
– Transfer to hotel & rest (documents & luggages)
– Transfer to Bottagisio Sport Center (packed lunch provided)
Tour of Academy/Facility and Presentation about ChievoVerona
Training session by Chievo Verona coaches
– Transfer to hotel
– Dinner & Rest
Day 2 – Sunday 27/01/2019
– Breakfast
– Transfer to Bottagisio Sport Center
Training session by Chievo Verona coaches
– Lunch at Bottagisio Sport Center
15.00 Chievo Verona vs Fiorentina (walkabout + Serie A match)
– Transfer to hotel
– Dinner & Rest
Day 3 – Monday 28/01/2019
– Breakfast
– Transfer to Bottagisio Sport Center
Training session by Chievo Verona coaches
– Lunch at Bottagisio Sport Center
Friendly match with a similar age category of Chievo Verona
– Transfer to hotel
– Dinner & Rest
Day 4 – Tuesday 29/01/2019
– Breakfast
– Transfer to Bottagisio Sport Center
Training session by Chievo Verona coaches
– Lunch at Bottagisio Sport Center
Friendly match with a similar age category of Chievo Verona
– Transfer to hotel
– Dinner & Rest
Day 5 – Wednesday 30/01/2019
– Breakfast
Transfer to Bentegodi Stadium / or VERONA city center
– Departure transfer to the airport for departure

Κιέβο Βερόνα

Η Associazione Calcio ChievoVerona γνωστή ως Chievo Verona ή απλά Chievo, είναι ένας ιταλικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Chievo, ένα προάστιο 4.500 κατοίκων στη Βερόνα.

Η ομάδα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της Ιταλίας (Serie A) και τα τελευταία δέκα χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά επιτεύγματα.

Ο σύλλογος μοιράζεται το 38.402 θέσεων στάδιο Marc’ Antonio Bentegodi με την αντίπαλό του στην πόλη την Hellas Verona.

Η Ακαδημία της Κιέβο Βερόνα εδρεύει στο Bottagisio Sport Center Διαθέτει τη 2η ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Ιταλική PRIMAVERA (παίκτες γεννηθέντες τα έτη 1999, 2000 και 2001), την U17 (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2002), την U16 (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2003), την U15 (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2004), την GIOVANISSIMI REGIONALI (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2005), την GIOVANISSIMI PROFESSIONISTI (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2006), την ESORDIENTI PROVINCIALI (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2007), την PULCINI 3° ANNO (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2008), την PULCINI 2° ANNO (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2009) και την PULCINI 1° ANNO (παίκτες γεννηθέντες το έτος 2010).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Οι θέσεις στο A.C. CHIEVO VERONA EXPERIENCE – Clinic and Evaluation που διοργανώνει η New Sports Exelixis, είναι περιορισμένες ανά ηλικία και είναι σύμφωνες με τις σχετικές προτάσεις για συμμετοχή, του τεχνικού συμβούλου της εταιρείας κ. Πέτρου Μίχου.

Για να κατοχυρώσει ο συμμετέχων τη θέση του, θα πρέπει να κάνει την εγγραφή του ηλεκτρονικά ή και με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο και έως 1 Νοεμβρίου 2018 να έχει καταθέσει προκαταβολή 200 ευρώ με αποστολή εμβάσματος (κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας) ή με μετρητά ή με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική) στην έδρα της εταιρείας Νew Sports Exelixis.

Σε περίπτωση κατάθεσης και εμβάσματος, ο συμμετέχων πρέπει να αναγράφει στην αιτιολογία της κατάθεσης τη λέξη ΒΕΡΟΝΑ, το ΕΠΏΝΥΜΟ και το ΟΝΟΜΑ του συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή και να αποστείλει το απόκομμα της συναλλαγής με την τράπεζα, στο email της εταιρείας info@sportsexelixis.gr ή με Viber, ή με WhatsApp στο +30 6970334111

Το υπόλοιπο ποσό, μπορεί να εξοφληθεί ολόκληρο έως 5 Νοεμβρίου 2018 ή σε δύο ή σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση έως 15 Νοεμβρίου 2018, η δεύτερη δόση έως 5 Δεκεμβρίου 2018 και η τρίτη δόση έως 5 Ιανουαρίου 2019.

Όλα τα καταβληθέντα ποσά από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταβληθεί στην εταιρεία, με ένα από τους δύο επόμενους τρόπους:

α) Με αποστολή εμβάσματος (κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας), ή
β) Με μετρητά ή με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), στα γραφεία της Νew Sports Exelixis.

Σε περίπτωση εμβάσματος, ο συμμετέχων πρέπει να αναγράφει στην αιτιολογία της κατάθεσης τη λέξη ΒΕΡΟΝΑ, το ΕΠΩΝΥΜΟ και το ΟΝΟΜΑ του συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή και να αποστείλει το απόκομμα της συναλλαγής με την τράπεζα, στο email της εταιρείας info@sportsexelixis.gr ή με Viber, ή με WhatsApp στο +30 6970334111

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5041086493167 New Sports Exelixis, ΒΑΛΜΑΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Για ηλεκτρονική κατάθεση: IBAN: GR 97 0172 0410 0050 4108 6493 167 SWIFT-BIC: PIRBGRAA, New Sports Exelixis, ΒΑΛΜΑΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Σε κάθε περίπτωση κατάθεσης να αναγράφεται στην Αιτιολογία: η λέξη ΒΕΡΟΝΑ, το ΕΠΩΝΥΜΟ και το ΟΝΟΜΑ του ποδοσφαιριστή. Μετά την κατάθεση, στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης (βγάλτε το μια φωτογραφία) στο e-mail της εταιρείας info@sportsexelixis.gr ή με Viber, ή με WhatsApp στο 6970334111.

Να γνωρίζεις πάντα ότι…
η SPORTS EXELIXIS πραγματοποιεί ότι υπόσχεται!

Σχόλια