Νέα άφιξη στην Κ15 του Ολυμπιακού!

O 14χρονος από την Κοζάνη θα αγωνίζεται πλέον με τα ερυθρόλευκα.

Το μεγάλο άλμα από την Ακαδημία του Α.Σ. “ΤΙΤΑΝ” Σερβίων στο έμψυχο δυναμικό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού έκανε ο 14χρονος Θανάσης Παπανικόπουλος.

Ο γεννημένος το 2003 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κέντρισε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων με την αγωνιστική του παρουσία στα τμήματα ποδοσφαιρικών ακαδημιών του “ΤΙΤΑΝ” Σερβίων από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος και την συμμετοχή του στα αντίστοιχα κλιμάκια της ΕΠΣ Κοζάνης.

Εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά και τη σχετική συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίων των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακού και της διοίκησης του συλλόγου των Σερβίων.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

”Η Διοίκηση του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων εύχεται στον Θανάση Πανανικόπουλο καλή επιτυχία στη νέα του ποδοσφαιρική διαδρομή και ευχαριστεί θερμά τους γονείς του που εμπιστεύθηκαν τον σύλλογο μας ώστε να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή σε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων.” 

 

Σχόλια