Αστέρας Τρίπολης: Στην Κ20 ο 17χρονος Παναγιώτης Μπινιώρης, από τη Νέα Φιγαλεία!

Και επίσημα στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης θα βρίσκεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο νεαρός άσος από τη Νέα Φιγαλεία, Παναγιώτης Μπινιώρης, ο οποίος είναι εδώ και λίγες ώρες το νέο απόκτημα των Αρκάδων και θα αγωνίζεται στην ομάδα Νέων Κ20.

Στο παρελθόν ο 17χρονος έχει δοκιμασθεί ξανά από την ομάδα της Τρίπολης και πλέον μια μεγάλη πόρτα άνοιξε. Ο Μπινιώρης έχει αγωνισθεί στη Θύελλα Πύργου , τον Πανηλειακό αλλά και τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με μεγάλη επιτυχία αλλά και στην Μικτή ομάδα ποδοσφαίρου Ηλείας αλλά και στην Μικτή Περιφερειακή ομάδα Δυτικής Ελλάδος.

Πλέον θα αγωνίζεται στον Αστέρα, σε ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνισθεί.

Ο Παναγιώτης δήλωσε στο ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που με δέχτηκαν στην οικογένεια του Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μια μεγάλη ομάδα και μου δίνεται από σήμερα η δυνατότητα να αξιοποιήσω κάθε ευκαιρία που θα μου τύχει και να αποδείξω πως δεν ήρθα τυχαία στο σύλλογο. Προσπάθησα πολύ για να ”πετύχω” το στόχο μου και τα κατάφερα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Άρη Ρουμελιώτη καθώς μαζί του έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, τον Θοδωρή Βαγγόπουλο και τον Κώστα Μπακάλη στηρίγματά μου στο Πανηλειακό και την Θύελλα Πύργου, το κ. Μπαρτζάκα και την διοίκηση του Ολυμπιακού Ζαχάρως για την εμπιστοσύνη τους σε μένα, το Αντώνη Χρυσανθακόπουλο προπονητή μου στην Μικτή Ηλείας, σε μια μικτή ομάδα που γίνεται εξαιρετική δουλεία και μας δίνεται η ευκαιρία να προωθηθούμε σε υψηλότερα επίπεδα και τέλος όλους όσους με στηρίζουν αυτά τα χρόνια με πρώτη την οικογένειά μου.”

: ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχόλια