Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, με μεταγραφή από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο 18χρονος Κωνσταντίνος Μπέτσας

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην ποδοσφαιρική καριέρα, του ταλαντούχου πρώην πλέον παίκτη της ομάδας Νέων Κ20 του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Μπέτσα. Ο ελπιδοφόρος δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε στον Πανιώνιο και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του 18χρονου, έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας των κυανέρυθρων Έβανς Παυλόπουλος, που τον παρακολουθούσε αρκετά χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά τα αγωνιστικά του προσόντα.

Επίσης οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, με τον κ. Παυλόπουλο, έπαιξαν εξίσου σημαντικό ρόλο, στο να επιλέξει ο Έλληνας άσσος, τον Πανιώνιο και όχι κάποια άλλη ομάδα.

Ο Μπέτσας που είναι γεννημένος στις 14/6/1998, είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, όπου από την ηλικία των 11 χρονών εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα και εκεί γαλουχήθηκε και εξελίχθηκε ποδοσφαιρικά τα τελευταία 7 χρόνια.

Διατέλεσε αρχηγός της Κ17 των ερυθρολεύκων και έχει χρηστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων, ενώ έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα υποδομών, τόσο με την Κ17 όσο και με την Κ20. Ο 18χρονος από φέτος είναι και φοιτητής στη Γυμναστική Ακαδημία.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, δήλωσε στο Football-Academies.gr:

«Πιστεύω πολύ τον Κωνσταντίνο και η ένταξή του στον Πανιώνιο θα τον βοηθήσει να ξετυλίξει το άπλετο ταλέντο του. Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δουλεύει σε σωστές βάσεις και βοηθά πολύ στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο κ. Παυλόπουλος έδειξε στον Κωνσταντίνο εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος, ότι ο Κωνσταντίνος θα του το ανταποδώσει άμεσα».

Ο Κωνσταντίνος Μπέτσας δήλωσε στο Football-Academies.gr:

«Ανοίγει από σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και σίγουρα θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά όπως έχει κάνει και με πολλά άλλα παιδιά τα οποία και έχει προωθήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κ. Παυλόπουλο, που με τον τρόπο του, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω πολλούς τίτλους, αλλά και να κληθώ στην Εθνική ομάδα! Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ αυτά τα 7 χρόνια. Πέρασα πολλές όμορφες στιγμές και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στην συνέχεια! Είναι ένα μεγάλο και όμορφο κεφάλαιο στην ζωή μου το οποίο όμως έκλεισε. Το μυαλό μου πλέον βρίσκεται μόνο στην νέα μου ομάδα τον Πανιώνιο και εύχομαι μέσα από αυτή, να ξαναχτυπήσω και την πόρτα της Εθνικής!»

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια