Ζελενίτσας: «Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα της Εθνικής Παίδων από την Τουρκία, έμεινε ο Μπάμπης Ζελενίτσας, σημειώνοντας ότι στα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια επειδή προσπάθησαν πολύ και πάλεψαν έως το τελευταίο λεπτό για να μην ηττηθούν.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Μπάμπης Ζελενίτσας, και ο νεαρός διεθνής αμυντικός Γιάννης Γραμματίκας μίλησαν στο epo.gr

Ζελενίτσας: Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και δεν έγιναν μεγάλες φάσεις, όμως εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο υποχρεωθήκαμε να ρισκάρουμε γιατί δεν μας εξυπηρετούσε η ισοπαλία και δυστυχώς το ρίσκο δεν μας βγήκε. Φτάναμε με σχετική ευκολία έξω από τη μεγάλη περιοχή των Τούρκων, όμως το πρόβλημα υπήρχε ξανά στην τελική πάσα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή προσπάθησαν πολύ και πάλεψαν έως το τελευταίο λεπτό για να μην ηττηθούν. Φυσικά, αξίζουν συγχαρητήρια και οι αντίπαλοί μας που έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Την Κυριακή ολοκληρώνουμε την παρουσία μας στην Πάτρα και θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Οι αγώνες μας κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, αυτές, όμως, κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Οφείλουμε να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας.

Γραμματίκας: Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι των Τούρκων, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπάρχει απογοήτευση γιατί και στους δύο αγώνες ήμασταν τουλάχιστον ισάξιοι με τους αντιπάλους μας, αλλά δεν πήραμε ούτε βαθμό. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς. Είμαστε καλό σύνολο, όμως στα σημεία χάσαμε τα ματς απέναντι σε αξιόλογες ομάδες.

 

Σχόλια