Μπάγερν-ΑΕΚ την Τετάρτη και στο Youth League

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, μαζί με την αποστολή της πρώτης ομάδας, για το Μόναχο.

Εκεί, και συγκεκριμένα στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας της Μπάγερν με την ονομασία FC Bayern Campus, θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι στις 14.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας) την αντίστοιχη ομάδα του γερμανικού συλλόγου σε ματς για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League 2018-19.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και με την επιλογή 20 ποδοσφαιριστών από τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Σίμο.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι: οι τερματοφύλακες Καλούδης και Τάφας, οι αμυντικοί Μαλισσόβας, Καραβίδας, Μπογκντάνι, Μπούσης, Σταμούλης, Ποζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Αρβανίτης, οι μέσοι Μαχαίρας, Μάρκου, Μπότος, Οικονομίκος, Τάμπας, Τσέλιος και οι επιθετικοί Πατρινός, Μπιλικαϊδης, Σταμάτης και Χριστόπουλος.

Στην αποστολή θα ενσωματωθεί σε γερμανικό έδαφος πια ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γκίνης μετά το τέλος της προπόνησης της πρώτης ομάδας. Ο Γιάννης Σαρδέλης είναι τραυματίας και δεν ακολουθεί την αποστολή, ενώ ο Χρήστος Γιούσης έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα θα γίνει σήμερα στις 18.00 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδας) στο FC Bayern Campus.

Σχόλια