Μούντας: «Είστε ψεύτες και επικίνδυνοι για τα παιδιά μας, για τις ζωές μας»

Εντυπωσιακή τοποθέτηση από τον προπονητή των Κανονιέρηδων Φώτη Μούντα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που αξίζει να διαβαστεί.

“Τα ίδια παιδιά που στοιβάζονται κατά 30αδες σε αίθουσες 40 τετραγωνικών, δεν έχουν δικαίωμα να αθλούνται κατά 15αδες σε 1.000τετραγωνικά και παραπάνω.

Η μπάλα που χρησιμοποιείται στην γυμναστική στο δημοτικό δεν κολλάει, η μπάλα που χρησιμοποιείται στην superleague1 και 2 στην basketleaugue και volleyleague δεν κολλάει (και αποδεδειγμένα)

Αυτή που θα χρησιμοποιηθεί στα γήπεδα, μας κολλάει.

Οι λοιμωξιολόγοι είναι επιστήμονες και πρέπει να τους ακούμε. Οι παιδοψυχολόγοι και ψυχολόγοι που μιλούν για καταστροφή της ψυχής των παιδιών λόγο εγκλεισμού είναι επιστήμονες αλλά δεν πρέπει να τους ακούμε. Οι ορθοπαιδικοί, αθλητίατροι, καρδιολόγοι, γυμναστές που μιλούν για σοβαρά σωματικά προβλήματα λόγο του εγκλεισμού είναι επιστήμονες αλλά δεν πρέπει να τους ακούμε.

Δυστυχώς αποφασίζουν για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας άνθρωποι ανίκανοι και επικίνδυνοι. Η “ένοχη μπάλα” που είναι υπεύθυνη για την διασπορά αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν είναι υπεύθυνη για τίποτα (χιλιάδες παιδιά παίζουν στα δημοτικά με μπάλα στην γυμναστική, αλλά και τα πρωταθλήματα που διεξάγονται αυτή την στιγμή δεν εχουν ούτε ένα κρούσμα)

Μας λέτε ψέματα. Είσαστε ψεύτες και επικίνδυνοι για τα παιδιά μας για τις ζωές μας για τις εργασίες μας.

Ενα, “έτσι γουστάρω και σας κρατάω κλειστούς”, θα ήταν καλύτερο από γελοίες και ψεύτικες δικαιολογίες κ.Χαρδαλιά.

Σχόλια