Στην Ιταλία για σεμινάριο ο Δημήτρης Μούσιαρης

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μούσιαρης βρέθηκε στην Ιταλία για να παρακολουθήσει το κορυφαίο σεμινάριο “Apport Garda” που διοργανώνει εδώ και επτά χρόνια η ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για το πιο γνωστό και μεγάλο επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο διεξήχθη  στην πόλη της Βερόνας και αφορούσε αποκλειστικά προπονητές τερματοφυλάκων. Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 120 προπονητές, από όλο τον κόσμο! Εκεί βρέθηκαν δεκάδες ευρωπαίοι από τις μεγαλύτερες ομάδες της γηραιάς ηπείρου, καθώς και από την Ιαπωνία και το Περού.

Εισηγητές ήταν οι προπονητές τερματοφυλάκων της Ρόμα, της Τζένοα, της Σοσιεδάδ και άλλων ομάδων.

Για τον Δημήτρη Μούσιαρη αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι ακόμη ένα χρόνο, αφού αναγνωρίστηκε το επιτυχημένο έργο του στην πρώτη ομάδα, κατά την διάρκεια της σεζόν που τελείωσε. Το που ακριβώς θα αξιοποιηθεί θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα θα είναι ο Απόστολος Τερζής που εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

* Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Μούσιαρης  (δεξιά) με τον Τζιανλούκα Σπινέλλι της Τζένοα

Σχόλια