«Ανεβαίνει» επίπεδο στην Άρσεναλ, ο 17χρονος Σάββας Μούργος!

Αποκλειστικό

Στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ αναμένεται να προωθηθεί το επόμενο διάστημα, ένα Ελληνόπουλο, ο Σάββας Μούργος, ο επιτελικός μέσος της ομάδας U18 των «κανονιέρηδων».

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 17χρονου Σάββα Μούργου, τόσο με την φανέλα της ομάδας U18 της Άρσεναλ στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και της U19 στο UEFA Youth League, έχουν δώσει το έναυσμα για συζητήσεις του τεχνικού team των «κανονιέρηδων», για προώθησή του στην αντρική ομάδα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του FootballAcademies.gr o Έλληνας ταλαντούχος επιτελικός μέσος, έχει εντοπιστεί από τον Αρσέν Βενγκέρ και δεν θα αργήσει να τον καλέσει για συνεχόμενες προπονήσεις στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα λέγεται ότι είναι ανάμεσα στους πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που θα προωθηθούν άμεσα για προπονήσεις στην αντρική ομάδα.

Επιπλέον, έχουν αρχίσει ήδη δημοσιεύματα στην Αγγλία (standard.co.uk), που κάνουν λόγο, ότι ο Σάββας Μούργος, όντως είναι ανάμεσα στους πέντε παίχτες και ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που πρέπει να προωθηθεί από την ομάδα νέων της Άρσεναλ, στην πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων».

Να σημειωθεί ότι ο Σάββας είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται με την U18 στο Premier Academy League, με την U19 στο UEFA Youth League και έχει πάρει συμμετοχές και με την U21, στο Barclays U21 Premier League.

Το Football-Academies.gr έχει γράψει πολλάκις στο παρελθόν για τον Σάββα Μούργο, πιστεύοντας στο τεράστιο ταλέντο του Έλληνα παίκτη (κλικ εδώ για το τελευταίο άρθρο).

* Στη φωτογραφία του θέματος, ο Σάββας Μούργος, στο παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, στο UEFA Youth League.

Παναγιώτης Μπαμπάτσικος, για το FootballAcademies.gr

Σχόλια