«Αστεράκι» από την Αργολίδα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Άλλη μια ποιοτική προσθήκη, έκανε στην Ακαδημία του ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 14χρονο ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μούγιο, του Τοξότη Λευκακίων Αργολίδας, για την ομάδα Κ15.

Ο Κωνσταντίνος Μούγιος γεννήθηκε στις 27/1/2001 και αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ στις θέσεις 6, 8, αλλά και 10. Έπαιξε στην Μικτή Αργολίδας στην Περιφερειακή ομάδα Πελοποννήσου και στη Νοτια Ζώνη στους τελικούς στα Γιάννενα όπου ήταν από τους διακριθέντες και μάλιστα είχε σκοράρει.

H ομάδα του Τοξότη ανακοίνωσε την μεταγραφή του ταλαντούχου μέσου στον Ολυμπιακό και σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία τόσο για την ομάδα, όσο και για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Βέβαια δεν είναι η μόνη επιτυχία. Ο Κώστας Δωρης που είναι ιδιοκτήτης γηπέδων ποδοσφαίρου, έχει ακαδημίες από 5 έως 14 ετών στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στα Λευκάκια.

Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του, μετά την ηλικία των 14 ετών, μεταπηδούν σε δυο αντρικές ομάδες στην Α2 και Β Αργολίδας, όπου εκεί παίζουν όλα τα παιδιά.

Το club λέγεται bala club και οι ομάδες Λευκάκια και Τοξότης. Από τη συγκεκριμένη ακαδημία έχουν φύγει ο 93άρης Δημήτρης Κουρμπέλης και ο 96άρης Μανώλης Γογωνάς, που είναι επαγγελματίες στον Αστέρα Τρίπολης καθώς και ο 97άρης Όμηρος Συρεγγέλας που αγωνίζεται στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και έπεται συνέχεια…

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ομάδα μας Τοξότης-Λευκάκια ανακοινώνει επίσημα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Μούγιου Κωνσταντίνου στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα στον παίχτη και στην οικογένειά του, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες. Ένα μεγάλο μπράβο στον Δωρη Κωνσταντίνο και στον Κώστα Νεφρό. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η ομάδα μας θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις”.

Για το football-academies.gr Γιάννης Βαλμάς

Σχόλια