Μίτσελ: «Μικρό ρόστερ με… χώρο για παίκτες από την ακαδημία»

Ο Μίτσελ στη σημερινή συνέντευξη τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για λίγους και ποιοτικούς παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενόψει της επόμενης χρονιάς. Όπως τόνισε ο Ισπανός προπονητής θέλει «Μικρό ρόστερ με… χώρο για παίκτες από την ακαδημία»

Για την παραμονή του στον πάγκο, είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού, επεσήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στον σύλλογό μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές στο τεχνικό τιμ: «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

 

Σχόλια